Kokki, Juvenes, Vaasa

Kokki, Juvenes, Vaasa

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.8.2022

Etsimme monipuoliseen työnkuvaan kokkeja Juveneksen lounasravintoloihin Vaasan Palosaaren kampusalueelle.

KOKKINA vastaat yhdessä muun keittiötiimin kanssa lounasruoan valmistuksesta ja muista keittiötyöskentelyyn liittyvistä tehtävistä. Työnkuvaan saattaa kuulua myös edustusruoan valmistusta sekä juhlapalvelua.

Työajat ovat pääasiallisesti päivävuoroja, mutta ilta- ja viikonlopputöiltä et kokonaan välty, sillä juhlapalvelut, tilaisuudet ja tapahtumat ovat osa toimenkuvaasi.

Menestyksen avaimet

Juveneksella arvostetaan ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä, oma-aloitteisuutta sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Monipuolinen osaaminen keittiötyöskentelystä (lounasruuan lisäksi kokous- ja edustusruoan valmistus tai ala carte) sekä tuntemus erityisruokavalioista katsotaan eduksi. Plussaa myös jauhopeukalosta, eli jos kokin töiden lisäksi sinulta luonnistuu myös leipominen.

Parhaat ammatilliset valmiudet tehtävään antaa ravintola-alan koulutus ja kokemus alan töistä. Taskussa tulisi olla myös hygieniapassi.

Juvenes tarjoaa sinulle:

  • kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin, joka jakaa osaamisensa kanssasi
  • mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa ja omaa ammattitaitoasi
  • loistavat työnkiertomahdollisuudet
  • hyvät työvälineet ja edellytykset työnteolle
  • vaihtelevan ja antoisan työn, mahtavan työporukan ympäröimänä!

Juvenes on vakavarainen ja vastuullinen työnantaja ja meillä on yli 60 vuoden kokemus ravintola-alalta. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta!

Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsuhteita. Kerrothan hakemuksessasi, kumpi sopisi sinun tilanteeseesi paremmin vai oletko mahdollisesti kiinnostunut molemmista vaihtoehdoista. Aloitus viimeistään perjantaina 26.8. Paikat täytetään heti, kun hyvä tyyppi löytyy, eli ilmianna itsesi pian!

Lisätietoja Baronalta antaa arkisin klo 9-15 HR-koordinaattori Emma Impola (+358 44 491 4311 ).

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa