Kokki keikkatöihin, Keski-Uusimaa ja Hyvinkää

Kokki keikkatöihin, Keski-Uusimaa ja Hyvinkää

Sijainti
Järvenpää, Hyvinkää, Tuusula, Kerava, Mäntsälä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Haemme nyt osaavia À la carte-, lounas- ja suurtalouskokkeja keikkatöihin sekä pidempiaikaisiin pesteihin Keski-Uudenmaan ja Hyvinkään alueelle.

Mistä on kysymys?

Me Baronalla tunnemme paikalliset ravintolat ja keittiöt, joten kauttamme pääset käsiksi suureen valikoimaan mielenkiintoisia työpaikkoja. Tarjoamme töitä kattavasti erilaisissa paikoissa, kuten esimerkiksi tapahtuma-alalla, pikaruokaravintoloissa, hotelleissa, laitoskeittiöissä, lounas- ja iltaravintoloissa sekä kulmakuppiloissa. Nyt etsimme tekijöitä Keski-Uudenmaan ja Hyvinkään alueelle, halutessasi voit työskennellä vaikka ympäri pääkaupunkiseutua!

Sopiipa elämäntilanteeseesi sitten joustava keikkailu muutamana päivänä viikossa tai pidempi pesti yhdessä ravintolassa, meidän kauttamme löydät juuri sinulle sopivan työn!

Ketä haemme?

Haemme työhön kokkeja, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan kokkikonkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt keittiötyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Miten mukaan?

Päästäksesi osaksi Baronan osaavaa kokkikööriä, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laita meille hakemus tulemaan!

P.S Laita mukaan liitteisiin cv:n lisäksi salmonellatodistuksesi (todistus terveydentilasta) ja hygieniapassisi.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #rafladuunit #barona

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta- Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa