Kokki kesäksi Radisson Blu Aleksanteriin

Kokki kesäksi Radisson Blu Aleksanteriin

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.3.2023

Työpaikka upeassa hotelliravintolassa Helsingin Punavuoren design-alueella. Haemme nyt KOKKIA Helsingin sydämestä löytyvään jalokiveen, Radisson Blu Aleksanteri Hotelliin . Mikäli sinulta löytyy aitoa intohimoa ruokaa kohtaan ja tämä voi olla tilaisuutesi!

Tässä tehtävässä menestyäksesi tunnet olosi kotoisaksi keittiössä, omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet innokas kehittämään ammattitaitoasi.

Tehtävänäsi on valmistaa herkullisia lounasannoksia, aamiaisia sekä Á la Carte annoksia. Hotellin Aleksenteri-Bistro tarjoaa moderneja ja herkullisia bistroannoksia sekä parhaita oluita ja talon viinejä.

Olemme ruokaa rakastavia ammattilaisia ja ylpeitä identiteetistämme, emmekä pelkää haastaa asiakkaita uusilla, rohkeilla kokemuksilla. Etsimämme henkilö rakastaa onnistuneiden asiakaskokemusten luomista ja haluaa työskennellä hyvällä fiiliksellä osana loistavaa tiimiä.

Työt käynnistyvät heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3vko. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille ravintolan aukioloaikojen puitteissa.

Sinulta tulee löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus ennen töiden aloitusta.

Innostuitko? Hyvä! Laita pikimmiten hakemusta tulemaan, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sokotel Oy
Sokotel Oy

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on kodin tunnelmaa rakastavan ihmisen unelmahotelli, joka tarjoaa arjen luksusta. Helsingin sydämessä, kauniiden design-kortteleiden keskellä, yhdistyvät kotoisan boutique-hotellin ja kansainvälisen hotelliketjun laadun parhaat puolet. Talo tulvii runsaasti yksityiskohtia ja kussakin huoneessa voi aistia aidon helsinkiläisen arvokodin tunnelmaa. Ravintolamme Aleksanteri-bistro on eläväinen mutta rauhallinen olohuone, jossa viihtyvät niin helsinkiläiset kuin vieraat eri puolilta maailmaa. Täällä voit syödä, tehdä töitä, tavata ihmisiä tai rentoutua ja nauttia vapaa-ajastasi - aivan kuten kotona. Radisson Blu Aleksanteri Hotel on Green Key -sertifioitu hotelli. Noudatamme toiminnassamme Green Keyn tiukkoja ympäristövaatimuksia ja huolehdimme siis ympäristöstä. Kun valitset Green Key -hotellin, olet mukana edistämässä ympäristöystävällisempää ja vastuullisempaa turismia!