Kokki kesäksi, Saunaravintola Kuuma

Kokki kesäksi, Saunaravintola Kuuma

Sijainti
Tampere, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Kangasala, Ylöjärvi
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Nyt olisi tiedossa kuumaakin kuumempi kesä ainutlaatuisessa miljöössä! Saunaravintola Kuuma etsii kahta innokasta kokkia nuorekkaaseen tiimiinsä kesän ajaksi.

Saunaravintola Kuuma on suomalaista saunaa, pohjoismaista gastronomiaa ja kaunista järvimaisemaa yhdistelevä kaikkien aistien rentouttamiselämys. Tampereen paraatipaikalla Laukontorilla sijaitseva Saunaravintola Kuuma tarjoaa hulppeat puitteet rentoon yhdessäoloon ja ruuan jakamiseen kaikille nautiskelijoille, jotka arvostavat laadukasta ruokaa, saunomista ja erinomaista palvelua.

Etsimämme ammattitaitoinen kokki tekee ruokaa koko sydämellä ja haluaa luoda asiakkaille upeita makuelämyksiä ja kokemuksia. Toivommekin sinulta sopivaa alan koulutusta ja aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä.

Olet asiakaspalvelutaitoinen, sosiaalinen ja valmis kehittämään osaamistasi. Jos lisäksi olet sopivan rento, omaat ennakkoluulottoman asenteen ja hyvän huumorintajun, sovit nuorekkaaseen ja osaavaan porukkaan enemmän kuin hyvin. Tule siis luomaan hyvää fiilistä unohtumattomia asiakaskokemuksia sekä jakamaan ilon ja naurun täytteisiä hetkiä!

Laitathan meille hakemusta pikaisesti niin voit nauttia kesästä ja järvimaisemista aivan Tampereen keskustassa. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Emilia Hannula
Emilia Hannula
Haethan tehtävää oheisen linkin kautta.emilia.hannula@barona.fi
Lumo Laukontori Oy
Lumo Laukontori Oy

Saunaravintola Kuuma on suomalaista saunaa, pohjoismaista gastronomiaa ja kaunista järvimaisemaa yhdistelevä kaikkien aistien rentouttamiselämys. Tässä ympärivuotisessa olohuoneessa on kahvila-ravintola, suuri terassialue, puulämmitteinen sauna ja moderni savusauna – unohtamatta pulahtamismahdollisuutta raikkaaseen Pyhäjärveen. Tampereen paraatipaikalla Laukontorilla sijaitseva Saunaravintola Kuuma tarjoaa hulppeat puitteet rentoon yhdessäoloon ja ruuan jakamiseen kaikille nautiskelijoille, jotka arvostavat laadukasta ruokaa, saunomista ja erinomaista palvelua.

Tutustu yritykseen