Kokki kesäsesonkiin, Kuopio

Kokki kesäsesonkiin, Kuopio

Sijainti
Kuopio, Siilinjärvi
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Projektityö
Hakuaika päättyy
26.5.2024

Tule mukaan luomaan herkullisia annoksia asiakasyrityksiemme ravintoloihin ympäri Kuopiota!

Etsimämme henkilö on joko jo kokin ammattitutkinnon ja aikaisempaa kokemusta omaava tai sitten vasta alaa opiskeleva tulevaisuuden tekijä.

Työtehtävät sovelletaan osaamis- ja kokemustasosi mukaan; tärkeintä on, että olet reipas ja hyvän paineensietokyvyn omaava henkilö. Rehti asenne kantaa sinut huipulle!

Työtehtäviisi voi kuulua niin à la carte-ruokien kuin lounasruokienkin valmistus. Lopulliset työtehtävät määrittää oma osaamisesi, joten muista kertoa siis hakemuksessasi mahdollisimman laajasti keittiöpuolen osaamisestasi.

Edellytämme hakijoiltamme hygieniapassia, terveydentilatodistusta ja täysi-ikäisyyttä. Oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksesi, sillä kohteita sijaitsee myös kaupunkialueen ulkopuolella.

Töitä voit tehdä toisen työn / opiskelujen ohessa keikkaillen tai isommilla tunneilla pidempiaikaisesti. Töissä on mahdollisuus jatkaa myös syksyllä.

Tarjoamme sinulle upeat kollegat, monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja luotettavan työnantajan! Palkkaus sopimuksen ja osaamisen mukaan, Maran TES pohjalla.

Tartu tarjoukseen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta! Etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva urapolku!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa