Kokki, kesätyö, Pancho Villa Elovainio, Ylöjärvi

Kokki, kesätyö, Pancho Villa Elovainio, Ylöjärvi

Sijainti
Ylöjärvi, Tampere, Nokia, Parkano, Ruovesi, Ikaalinen
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2023

Nyt sinulla olisi mahdollisuus liittyä Pancho Villan timanttiseen tiimiin! Pancho Villassa tehdään töitä hyvällä ja meksikolaisella fiiliksellä luoden asiakkaille unohtumattomia ravintolaelämyksiä.

Etsimme kokkia Pancho Villa Elovainioon Ylöjärvelle luomaan herkkuja meksikolaisessa hengessä kesäkauden ajaksi.

Kokin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kylmien ja lämpimien ruokien valmistusta, esivalmisteiden tekoa, raaka-aineiden esikäsittelyä, keittiön puhtaanapitoa ja annosten esillelaittoa. Työssä pääset työskentelemään itsenäisesti ja osaavan tiimin kanssa. Työpäivät eivät jatku iltamyöhään saakka: perjantaisin vuoro päättyy viimeistään klo 21 ja lauantaisin ja sunnuntaisin viimeistään klo 19. Lisäksi ravintola on kiinni juhannusaattona ja -päivänä.

Toivomme sinulta löytyvän positiivista asennetta, joka tarttuu tiimikavereihin. Olet oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja pakkasi pysyy kasassa ajoittain hektisessä ympäristössä. Olet joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin pystyy itsenäiseen työskentelyyn. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja: tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne ja olet hyvä tyyppi.

Katsomme eduksi kokin koulutuksen tai työkokemuksen vastaavista töistä. Pikaruokatausta soveltuu myös työtehtävään. Hyvällä ja motivoituneella asenteellakin pääsee jo pitkälle

Työssä edellytetään suomen kielitaitoa, hygieniapassia ja todistusta soveltuvuudesta elintarviketyöhön.

Työsuhde on määräaikainen kesäkuun alusta elokuun loppuun, mielellään syyskuun puoleen väliin asti ja työtunteja tarjolla 100h/3vko. Työssä on mahdollisuus myös tehdä vuoroja ennen kesäkuuta ja jatkaa syyskuun jälkeen.

Työnantajana tehtävässä toimii Barona HoReCa Oy ja työskentelykohteena Pancho Villa Elovainio.

Mikäli tämä paikka ja mahtavat työajat herättivät kiinnostuksesi ja olet mielestäsi sopiva tähän tehtävään, laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Haethan tehtävää oheisen linkin kautta.0503402019
Pancho Villa Finland Oy
Pancho Villa Finland Oy

Pancho Villan, tuon Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty ravintolaketjumme tarjoaa laajat valikoimat erilaisia herkkuja Meksikolaisessa hengessä. Isot annokset ja reilua ruokaa kaikille oli kantava teema kun vuosituhannen alussa ideoitiin uutta ruokaravintolaa. Vuonna 2001 avattiin ensimmäinen ravintolamme Tampereen Tammelan kaupunginosaan. Laadukkaat ravintolamme löydät tänä päivänä jo usealta paikkakunnalta.