Kokki La Famigliaan,  kesätyö

Kokki La Famigliaan, kesätyö

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Ciao! La Famiglia on ihana Little Italy keskellä Helsinkiä! Herkullinen ruoka ja rento tunnelma saa asiakkaat palaamaan tänne aina uudelleen. Haemme nyt KOKKEJA työskentelemään kesäksi osana perhettämme!

La Famiglia tarjoaa aitoja makuja ja kodikasta tunnelmaa Helsingin keskustassa. La Famiglian herkulliseen kattaukseen kuuluu mm. pizzoja, pastoja ja risottoja. Sovit täydentämään tiimiä, mikäli työskentelet hyvällä fiiliksellä ja pidät yllä hyvää työilmapiiriä ja yhteishenkeä. Vilkkaassa ravintolassa tarvitset ripeyttä ja hyvää paineensietokykyä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Tässä tehtävässä tarvitset jo jonkin verran kokemusta, jonka olet hankkinut joko opintojen tai työkokemuksen kautta.

Töitä on tarjolla kesän ajan keskimäärin 90 h/3 viikkoa, ravintolan kaikissa vuoroissa. Työt alkavat jo kesäkuun alussa ja jatkuvat elo-syyskuuhun. Ennen töiden alkua sinulla tulee olla hygieniapassi sekä todistus terveydentilasta.

Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi La Famiglian pizzantuoksuista tunnelmaa!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HOK-Elanto/ La Famiglia Helsinki
HOK-Elanto/ La Famiglia Helsinki

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 617 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihto on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä. Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus. HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialue kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueella on yli 300.

Tutustu yritykseen