Kokki, Lapland Hotels Kilpis, Kilpisjärvi

Kokki, Lapland Hotels Kilpis, Kilpisjärvi

Sijainti
Enontekiö
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.5.2024

Kokki, kiinnostaako sinua Lapin mystiikka, kesän valkeat yöt ja ruskan väriloisto huikean Saana-tunturin maisemissa? Nyt sinulla on mahdollisuus kokea pala jotain erilaista Lappia! Lapland Hotel Kilpis on seikkailijoiden, kalastajien sekä vaeltajien tukikohta, ympärillä maamme korkeimmat huiput ja aivan lähellä myös huikeat Norjan vuoristomaisemat. Hotelli sijaitsee upeissa maisemissa Kilpisjärven rannalla, Saanan tuntumassa.

Haemme monitaitoista a la carte KOKKIA Lapland Hotels Kilpikselle tulevaan kesä- ja syyssesonkiin. Lapland Hotels tarjoaa Kilpiksen listallaan mahtavia, aitoja lappilaisia makuja. Määräaikainen työsuhde täysillä työtuneilla (112,5h/3vkoon) alkaa 7.6.2024 ja kestää syyssesongin loppuun 24.9.2024 saakka.

Toivomme sinulta:

  • Kokin koulutusta ja työkokemusta Suomessa työskentelystä
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti työvuorossasi
  • Motivaatiota ja paineensietokykyä
  • Hygieniapassia
  • Englannin kielen taitoa, jotta pystyt kommunikoimaan työvuorossasi kollegoiden kanssa

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa, mukavassa ja liikunnallisessa työympäristössä.
  • Laajat Lapland Hotels -ketjun henkilökuntaedut
  • ePassi -etu
  • Palkkaus vähintään TES:in mukaan
  • Kimppamajoitusmahdollisuuden hotellin pihapiirissä omalla huoneella edulliseen hintaan

Haluatko olla osana tiimiä, joka haluaa tarjota aito Lappilasta kulttuuria ja makuelämyksiä asiakkailleen? Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Haastattelussa tarkastamme elintarviketyöntekijän terveydentilaselvityksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suvi Willström, +358 50 442 6912, suvi.willstrom@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Lapland Hotels Oy

Lapland Hotels Kilpis on seikkailijoiden, talvi- ja kesäkalastajien sekä vaeltajien tukikohta, ympärillä maamme korkeimmat huiput ja aivan lähellä myös huikeat ”alppimaisemat”. Hotellimme sijaitsee upeissa maisemissa Kilpisjärven rannalla, Saanan tuntumassa. Meillä hiihtokausi jatkuu juhannukseen saakka ja helikopteri vie uskaliaimmat vaikka vuoria valloittamaan! Kilpisjärven lomaan kannattaa yhdistää myös vierailu Norjaan. Kilpikselle tullaan maisemien lumoamina tai harrastukseen hurahtaneina. Talvisin tunturit kutsuvat hiihtovaeltajia ja vapaalaskijoita. Ulkoilupäivän kruunaavat sauna ja avantouinti. Kesäisin Lapland Hotels Kilpis palvelee vaeltajien ja kalastajien lisäksi automatkalaisia ja motoristeja.

Tutustu yritykseen