Kokki, Lapland Hotels Taiga, Ylläs

Kokki, Lapland Hotels Taiga, Ylläs

Sijainti
Kolari
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.9.2023

Haemme asiakkaallemme ravintola Taigaan KOKKIA tulevalle talvikaudelle 2023-2024. Taiga Pub & Kitchen tuo tunnelman tunturiin. Taigan liekki loimuaa rennolle tunturiruoalle ja tunturissa vietetyn päivän jälkeisille hetkille rennossa tunnelmassa ja virkistävän juoman äärellä.

Työnkuvaan kuuluu kaikki keittiön työtehtävät, buffasta à la carteen. Taigan listalta löydät herkulliset snackit, lappilaiset pizzat ja maukkaat burgerit. Kevätsesongilla rinnekansalle on tarjolla myös lounasbuffet sekä laadukas á la carte.

Työ alkaa marraskuussa ja kestää talvikauden loppuun saakka. Toivomme sinun olevan joustava, sillä työvuoroja tarjolla myös viereisessä hotellissa Lapland Hotels Saagassa.

Toivomme sinulta:

  • Kokin koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta
  • Ideointirikkautta ja hyvää asennetta, joka näkyy tavassasi toimia
  • Kykyä itsenäiseen työntekoon kiireisessä ympäristössä
  • Oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa
  • Hygieniapassia
  • Suomen tai englannin kielen sujuvaa taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa, mukavassa ja liikunnallisessa työympäristössä.
  • Lapland Hotels -ketjun henkilökuntaedut mm. alennusta hissilipuista, välinevuokrauksesta, ravintoloista ja majoituksesta Lapland Hotelsin kohteissa
  • ePassi-edun
  • Palkkaus vähintään TES:in mukaan

Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta Ylläsjärven kylästä.

Ohjeistamme haastattelun yhteydessä myös hakemaan elintarviketyöntekijän terveydentilaselvityksen, mikäli sellaista ei sinulla vielä ole. Lisätietoa tehtävästä antaa Barona Lapin henkilöstökonsultit Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p. +358 50 4426 912 ja Niklas Gagneur, niklas.gagneur@barona.fi, p. +358 44 4602 183.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Lapland Hotels Oy
Lapland Hotels Oy

Suomen suurimman yksityisen hotelliketjun Lapland Hotelsin 18 persoonallista hotellia sijoittuvat vaihtoehtoisesti Suomen kaupunkien urbaaniin maailmaan, kaupunkitunturin keskipisteeseen, hiihtokeskusten sykkeeseen, suurten erämaa-alueiden laidalle tai jylhien maisemien äärelle pohjoisimpaan Lappiin. Majoitusvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin sujuvaa majoitusta, keskeistä sijaintia kuin omaa rauhaa hakeville – retkeilyhuoneista luksusluokan sviitteihin ja lomahuoneistoihin. Tämän lisäksi Lapland Hotels tarjoaa kaikissa kohteissa erilaisia ja monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden sekä leppoisaa lomailua – juuri siinä suhteessa kuin sinä ja matkaseurueesi haluatte. Viisi omaa hiihtokeskustamme sijaitsevat Ylläksellä, Pallaksella, Oloksella, Ounasvaaralla (Rovaniemi) ja Luostolla. Lapland Hotelsin kokouspalvelut tuovat ainutlaatuisen vivahteen yritysten ja ryhmien tapaamisiin. Laadukkaat kokoustilat yhdistettynä ryhmäaktiviteetteihin tekevät yrityksestä täyden palvelun kohtaamispaikan.

Tutustu yritykseen