Kokki, Maxill Helsinki

Kokki, Maxill Helsinki

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.6.2022

Vuonna 1992 perustettu Maxill tunnetaan ravintolana, jonka leppoisa ilmapiiri on sekä keittiön että uskollisen asiakaskunnan ansiota. A la carte-lista perustuu kansainväliseen keittiöön. Maxillin keittiö tekee tyylipuhdasta ja rehellistä ruokaa. Vaikutteita saadaan eniten Ranskasta, Italiasta ja Skandinaviasta. Neljä kertaa vuodessa vaihtuvan a la carte-listan lisäksi tarjolla on useasti sesonkilistan herkkuja.

Tässä tehtävässä työskentelet kokkina joko kylmällä tai lämpimällä puolelle, tai molemmissa. Tehtävään kuuluu misaaminen ja serviisissä toimiminen. Et tarvitse tähän tehtävään vielä pitkää kokemusta keittiön puolelta, mutta mielellään sinulla olisi jotain aikaisempaa kokemusta tasokkaasta ala carte ravintolasta, tiimi kyllä opettaa loput. Halu oppia ja kehittyä tehtävässä on ratkaisevinta.

Luvassa on vakituinen työsuhde ja työtunteja on tarjolla 112,5 h kolmessa viikossa. Pääset osaksi loistavaa tiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen eikä työpäivistä puutu hauskuutta. Saat tehtävään myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvitset myös hygienipassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Työt alkavat mahdollisimman pian!

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mikko Kääriäinen
Mikko Kääriäinen
Ravintola Maxill

Vuonna 1992 perustettu Maxill tunnetaan ravintolana, jonka leppoisa ilmapiiri on sekä keittiön että uskollisen asiakas­kunnan ansiota. À la carte-lista perustuu kansainväliseen keittiöön. Keittiö­mestari Henry Espo luotsaa keittiötä, joka tekee tyylipuhdasta ja rehellistä ruokaa. Vaikutteita saadaan eniten Ranskasta, Italiasta ja Skandinaviasta. Neljä kertaa vuodessa vaihtuvan a la carte-listan lisäksi tarjolla on useasti sesonkilistan herkkuja kuten parsa- ja äyriäisviikon antimia. Maxill on myös varma valinta teatterin, oopperan ja leffan jälkeiseen myöhäiseen illalliseen, sillä keittiö ottaa tilauksia vastaan vielä klo 22 asti. Maxillin baari on tyylikäs ja intiimi kohtaamispaikka. Baarin monipuolisesta tarjonnasta mainittakoon loistava espresso, laaja valikoima viinejä laseittain, tyylipuhdas GT ja laseittain myytävä Ruinart Brut-samppanja. http://maxill.fi/