Kokki, Neste K Lapintuuli

Kokki, Neste K Lapintuuli

Sijainti
Kemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
15.4.2024

Neste K Lapintuuli on vilkkaan Kemintien varrella palveleva 24/7h liikenneasema, jonka palveluihin kuuluu Koon keittiö ja lounas, Kotipizza, kahvilapalvelut, pakettipalvelut sekä monipuolinen myymälä. Haluatko työskennellä varmistaen, että matkailijat pääsevät jatkamaan matkaansa kylläisenä? Lue lisää alapuolelta!

Etsimme Neste K Lapintuulen joukkoon juuri sinua, jonka sydän sykkii asiakkaille ja palvelulle. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaita hymyssä suin. Täällä toiminnan keskiössä on asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu!

Oletko Sinä siis Lapintuulen rempseän tiimin uusin jäsen?

Kokkina työskentelet yhdessä muiden liikenneasematyöntekijöiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa a la carten, Kotipizzan, aamupalan, vitriinituotteiden ja lounaan valmistus, asiakaspalvelu, astiahuolto, kuormien purku sekä siisteyden ylläpitäminen. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan kestäen 30.09.2024 saakka. Työtunteja on tarjolla 90h / 3 viikkoon. Työpaikalla on käytössä kaupan alan TES.

Toivomme sinulta:

  • iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
  • oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä hyvää paineensietokykyä
  • kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
  • kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
  • hygieniapassia ja todistusta terveydentilasta (hankittava ennen työsuhteen alkua)

Tarjoamme sinulle:

  • loistavan työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta
  • monipuolisen ja vastuullisen työn
  • K-ryhmän ja aseman omat monipuoliset henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten nopeus on valttia!

Huomioithan, ettemme käsittele tietoturvasyistä sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kotipizza Kemi Neste K
Kotipizza Kemi Neste K

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa. K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.