Kokki, Pancho Villa Elovainio, Ylöjärvi

Kokki, Pancho Villa Elovainio, Ylöjärvi

Sijainti
Ylöjärvi, Tampere, Nokia, Parkano, Ruovesi, Ikaalinen
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
25.7.2024

Nyt sinulla olisi mahdollisuus liittyä Pancho Villan timanttiseen tiimiin! Pancho Villassa tehdään töitä hyvällä ja meksikolaisella fiiliksellä luoden asiakkaille unohtumattomia ravintolaelämyksiä.

Etsimme kokkia Pancho Villa Elovainioon Ylöjärvelle luomaan herkkuja meksikolaisessa hengessä loppuvuodelle. Ja mahdollisesti myös pidempäänkin!

Kokin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kylmien ja lämpimien ruokien valmistusta, esivalmisteiden tekoa, raaka-aineiden esikäsittelyä, keittiön puhtaanapitoa ja annosten esillelaittoa. Työssä pääset työskentelemään itsenäisesti ja osaavan tiimin kanssa. Ravintola sijaitsee Kauppakeskus Elossa, joten työpäivät eivät jatku iltamyöhään saakka: perjantaisin vuoro päättyy viimeistään klo 21 ja lauantaisin ja sunnuntaisin viimeistään klo 19.

Toivomme sinulta löytyvän positiivista asennetta, joka tarttuu tiimikavereihin. Olet oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja pakkasi pysyy kasassa ajoittain hektisessä ympäristössä. Olet joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin pystyy itsenäiseen työskentelyyn. Taustalla olisi hyvä olla jo jonkin verran aiempaa kokemusta ravintolan keittiötyöstä.

Katsomme eduksi kokin koulutuksen tai työkokemuksen vastaavista töistä. Pikaruokatausta soveltuu myös työtehtävään. Hyvällä ja motivoituneella asenteellakin pääsee myös pitkälle

Työssä edellytetään suomen kielitaitoa reseptiikan ja työohjeiden vuoksi, hygieniapassia ja todistusta soveltuvuudesta elintarviketyöhön.

Työsuhde on määräaikainen syyskuun alusta vuoden loppuun ja työtunteja tarjolla 60-90h/3vko. Ensi vuoden puolella olisi mahdollisuus jatkaa sijaisuudessa ja työtunteja olisi tarjolla enemmän, 90-112/3vko.

Työnantajana tehtävässä toimii Barona HoReCa Oy ja työskentelykohteena Pancho Villa Elovainio.

Mikäli tämä paikka ja mahtavat työajat herättivät kiinnostuksesi ja olet mielestäsi sopiva tähän tehtävään, laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Miia Leponen
Miia Leponen
Haethan tehtävää oheisen linkin kautta.miia.leponen@barona.fi