Kokki, Pancho Villa Ideapark Lempäälä

Kokki, Pancho Villa Ideapark Lempäälä

Sijainti
Lempäälä, Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
19.5.2022

Hei sinä keittiötyön osaaja! Tule mukaan Panchon mainioon tiimiin Ideaparkkiin!

Haemme nyt kokkia ainakin kesän ajaksi asiakasyritykseemme Pancho Villa Ideapark Lempäälään. Saatat olla etsimämme tekijä, mikäli olet ruoanlaitosta aidosti kiinnostunut ja tietenkin hyvä tyyppi! Takataskussasi on toivottavasti jo alan tutkinto tai vähintään opinnot hyvällä mallilla. Arvostamme aiempaa työkokemusta, mutta perehdytämme sinut tehtäviisi. Etsimme työtä pelkäämätöntä tiimipeluria, joka tekee töitä ripeästi ja hymy huulilla kovankin paineen alla.

Pancho Villa Ideapark Lempäälä sijaitsee viihtyisissä tiloissa, pääset valmistamaan meheviä meksikolaisia herkkuja laidasta laitaan modernissa keittiössä. Keittiössä valmistuvat quesadillat, tacot, fajitakset ja burritot. Työ ei ole pelkästään annosten nostamista, vaan esimerkiksi majoneesit tehdään alusta saakka itse.

Tunteja on tarjolla 60h/3vko tai jopa 90h/3vko, riippuen millaista osaamista sinulla on jo ja mihin tunteihin tähtäät. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkaa työskentelyä kesän jälkeen.

Työajat ovat enemmän kuin inhimilliset, yötä myöten ei kauppakeskussijainnin vuoksi tarvitse töissä olla, vaan viimeisetkin vuorot loppuvat kahdeksan jälkeen illalla. Ideaparkkiin on hyvät bussiyhteydet niin Lempäälästä, Tampereelta kuin Pirkkalasta, joten et tarvitse omaa autoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kun mahdollista. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Emilia Hannula
Emilia Hannula
Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta.Emilia.hannula@barona.fi
JH-RAVINTOLAT OY
JH-RAVINTOLAT OY

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia ja muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä. Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja palvelu takaavat loistavan ravintolaelämyksen jokaiselle vauvasta vaariin.