Kokki Pedrina`s Tex-Mex ravintolaan

Kokki Pedrina`s Tex-Mex ravintolaan

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.4.2023

Pedrina`s Tex-Mex restaurant on perustettu vuonna 1995 ja lukeutuu yhdeksi Kokkolan vanhimmista ja tunnetuimmista ravintoloista. Se sijaitsee ihan Kokkolan ydinkeskustassa ja kesäisin asiakaspaikkoja laajennetaan viihtyisälle terassille. Pedrina’s tarjoaa asiakkailleen maistuvaa tex-mex ruokaa, hampurilaisia, pihvejä sekä muita herkkuja.

Haemme nyt Kokkolan Pedrinakseen KOKKIA!

Edellytämme sinulta joko kokin koulutusta tai käytännön työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Mikäli olet vasta valmistunut, kokin uraasi aloitteleva ja palat halusta päästä kehittymään ravintola-alan konkariksi, voi tämä paikka olla sinun mahdollisuutesi!

Toivomme sinulta reipasta asennetta ja otetta työhön. Olet joustava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka ei hätkähdä myös ajoittaisesta kiireestäkään.

Etsimme kokkeja sekä kesäksi että pidempiaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Kerro hakemuksessasi, millaista työsuhdetta etsit. Työtunteja on tarjolla ainakin 90h / 3 vkoa. Palkkaus määräytyy Tes:in ja oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten jos koet tämän olevan sinun paikkasi, toimi NYT ja jätä hakemuksesi oheisesta linkistä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa