Kokki Pelson Vankilaan, Leijona Catering

Kokki Pelson Vankilaan, Leijona Catering

Sijainti
Vaala
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
17.5.2022

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule mukaan joukkoomme ja varmistamaan lupaustamme laadusta! Etsimme Pelson Vankilaan työtä pelkäämätöntä lounaskokkia, jolla pysyy veitsi kädessä ja uuni kuumana tilanteessa kuin tilanteessa!

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet reipas, oma-aloitteinen ja myönteinen asenteesi heijastuu työssäsi. Joustava ja reipas asenteesi katsotaan eduksi!

Työtehtäviisi kuuluu moninaiset suurtalouskokin lounaspainoitteiset tehtävät, sekä muut oheiset keittiötyöt.

Toivomme sinulta alan tutkintoa ja aiempaa kokemusta kokin tehtävistä. Työssä tarvitset suomen kielen taitoa, hygieniapassin sekä todistuksen terveydentilasta (negatiivisen salmonellatodistuksen).

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat mahtavan työporukan ympärillesi, sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti. Työvuorot asettuvat arkipäiville sekä viikonloppuihin.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen. .

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, älä epäröi laittaa hakemustasi hetimiten Baronan oman rekrytointijärjestelmän kautta, jotta pääsemme tutustumaan sinuun mahdollisimman nopeasti! Hakemuksia käydään jo hakuaikana läpi, joten olethan nopea ja takaa paikkasi monipuolisesta ja jännittävästä työpaikasta!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Leijona Catering Oy Pelson vankila
Leijona Catering Oy Pelson vankila

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work -sertifioitu työpaikka.