Kokki, Perlina di Castello

Kokki, Perlina di Castello

Sijainti
Savonlinna
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.1.2023

Haluatko nauttia elämäsi kesästä upean kesäisessä Savonlinnassa, huikean työporukan kanssa? Nyt sinulla on siihen mieletön mahdollisuus!

Haemme á la carte -taitoista kokkia kesäsesongin ajaksi tyylikkääseen Perlina di Castelloon.

Toivomme, että viihdyt keittiössä kuin kotonasi, sinulta löytyy oma-aloitteisuutta sekä kykyä tarttua rohkeasti haasteisiin. Sinulla on reipas ote ruoanlaittoa kohtaan ja innostut erilaisista makuyhdistelmistä.

Meillä työt tehdään ilolla ja positiivisella otteella kiireenkin keskellä! Perlina di Castellossa työ on monipuolista ja päivät Savonlinnan kesäsesongissa usein hyvin vilkkaita. Etsimme siis nopean mukautumiskyvyn omaavaa, työtä pelkäämätöntä yksilöä osaksi lämmintä ja reipasta työyhteisöä.

Tämä tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta a la carte- tai lounaskokin tehtävistä, mutta arvostamme myös intoa oppia uutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta!

Ennen työsuhteen alkua, odotamme että sinulla on hallussasi hygieniapassi, sekä todistus terveydentilasta (ent. salmonellatodistus).

Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloajoille, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus vähintään TES mukainen, ammattilaisten palkkaus sovittavissa erikseen ammattitaitoon perustuen. Työt alkavat kesäkuussa 2023 ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Barona tarjoaa tarvittaessa apua majoituksen järjestämiseen.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Huomioithan ettemme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jasmi Martikainen
Jasmi Martikainen
Osuuskauppa Suur-Savo
Osuuskauppa Suur-Savo

Perlina di Castellossa ruoka on italialaista, mutta raaka-aineet ovat pääosin suomalaisia ja paikallisia. Ravintolan sisustus on sekoitus modernia kotoisuutta sekä rustiikkia. Valmistusmenetelmät ovat Italiasta, yksinkertaista ja raaka-ainetta kunnioittavaa ruuanlaittoa savolaisella tvistillä. Puilla lämpiävä pizzauuni on Perlina di Castellon sydän. Uunin korkean lämpötilan ansiosta pizzoihin saadaan erityisen rapea pohja. Muun muassa pitsoissa raaka- aineena käytettävä aito Parman kinkku ja salami leikataan suoraan annoksiin leikkelekoneella, joka on ainoa laatuaan Suomessa. Kesäkautena Perlina di Castellon kesäterassi torin laidalla houkuttelee drinkeille ja ruokailemaan.