Kokki pikkujoulukauteen, Jyvänen Martinlaakso

Kokki pikkujoulukauteen, Jyvänen Martinlaakso

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
3.10.2022

Pikkujoulukausi lähestyy hillitöntä tahtia ja miehistömme on vielä vailla keittiötaitajia! Oletko sinä kaipaamamme kokki, jonka sivuliian pysyy ojennuksessa ja veitsi visusti kädessä?

Hakemamme tekijä työllistyy Martinlaakson valloittavaan Gastropub Jyväseen ja töitä on tarjolla syys-lokakuussa noin 60 t / 3 vk ja joulun lähestyessä marras-joulukuussa jopa 90 t / 3 vk.

Rennon rempseä ja laadukas Gastropub Jyvänen tarjoilee ruokaa rakkaudella ja juomia intohimolla. Tiskin takaa löytyy kattava valikoima raikkaita siidereitä ja oluita, hurmaavista viineistä puhumattakaan, ja keittiössä tarjoillaan ruokaa lounastunneista iltaan asti. Jyväsessä jokainen asiakas kohdataan hymyllä, ja jokainen on tervetullut nauttimaan illastaan omalla tyylillään – ykin, kaksin, joukkueena, nälkäisenä tai janoisena.

Sovit Jyväsen hurmaavaan tiimiin loistavasti, mikäli olet uudelle aidosti avoin, uskalias ja reipas keittiötaitaja, joka ei pelkää uusia haasteita tai tahdikkaan tekemisen meininkiä! Tärkeintä on, että haluat kehittyä alasi persoonallisena ammattilaisena, ja siksi aito innostus tehtävää kohtaan katsotaan eduksi. Päivittäisessä työssäsi luot unohtumattomia asiakaselämyksiä keittiöstä käsin! Siis toivommekin sinulta…

  • Innostunutta ja aidosti kiinnostunutta asennetta työtehtäviä kohtaan.
  • Energisen otteen työntekoon!
  • Aikaisempaa osaamista keittiöstä, kuten a la carte -annoksien valmistamisesta, komponenttien esivalmistuksesta ja hygieniakäytäntöjen suorittamisesta. Tämä katsotaan suureksi plussaksi!

Ammattitaitosi vastineeksi haluamme luvata sinulle unohtumattoman pikkujoulukauden! Siksi takaammekin sinulle…

  • Sopimuksen mukaisen palkkauksen sinun ammattitaitosi puitteissa.
  • Opettavaisia ja ikimuistoisia asiakaskokemuksia, ja lupauksen siitä, ettei yksikään työpäiväsi tule olemaan tylsä!
  • Luotettavan sekä yhteen hiileen puhaltavan tiimin, jonka kanssa et jää tiukan paikan tullen yksin ja jonka kanssa työn ilot jaetaan autenttisen hymyn kanssa.

Huomioithan, että edellytämme sinulta hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen. Jos sinulla ei vielä hygieniapassia ole, ei syytä huoleen, sillä voit suorittaa sen myös hakuprosessin aikana Baronan kautta!

Heräsikö mielenkiintosi tulla osaksi mahtavaa ja kunnianhimoista työtiimiä?

Älä siis odota ja laita pikaisesti hakemusta tulemaan hakulinkin kautta, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan hakemukseesi myös kuvat hygienia- ja mahdollisesta anniskelupassista. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Reetta-Sofia Rintanen
Reetta-Sofia Rintanen
HOK-elanto / Jyvänen Martinlaakso
HOK-elanto / Jyvänen Martinlaakso

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa ja yksi alueensa tärkeimmistä työllistäjistä. Sillä on noin 340 toimipaikkaa ja töissä noin 6000 tekijää. Kattava myymälä- ja ravintolaverkosto palvelee jopa ympäri vuorokauden. Omistajana keräät parhaat edut ostoksistasi. HOK-Elannon ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat ja ensiluokkainen asiakaspalvelu.