Kokki Ravintola Chico´s Sello

Kokki Ravintola Chico´s Sello

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
5.6.2023

Tule mukaan rentoon meininkiin ja mahtavaan työporukkaan! Haemme hyvällä asenteella varustettua kokkia Chico’s Selloon kesäsesongiksi 2023.

Tässä tehtävässä olet mukana huolehtimassa Ravintola Chico’sin vieraiden huolenpidosta ja kokemuksesta. Keittiössä pääset valmistamaan niin herkulliset burgerit, grilliherkut, kuin maistuvat kasvis- ja vegaaniruoatkin.Chico´sissa tärkeintä ovat ruokamme äärellä vietetyt mutkattomat yhteiset hetket ja hyvä meininki!

Toivomme että sinulta löytyy aikaisempaa kokemustasi keittiötyöstä, sillä tehtävässäsi tulet työskentelemään vaihtelevissa vuoroissa, keittiön monipuolisissa tehtävissä. Olet etsimämme henkilö, mikäli tartut toimeen reippaasti itsenäisellä otteella, kuitenkin luontevasti osana tiimiä, eikä veitsesi tipahda kiireessä.

Chico’sissa pääset työskentelemään osana mukavaa porukkaa, joten toivottavasti myös sinulta löytyy positiivista asennetta ja aitoa intoa työtäsi kohtaan!

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäsesongin alussa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä tehdään elokuun loppuun saakka 31.8.?????

Vastineeksi osaamisellesi tarjoamme:

• Työtunteja kesäkaudella 1.6.-31.8 90h / 3 viikossa.

• Mahdollisuuden aloittaa keikkailun jo heti!

• Mahdollisuus 300€ erilliseen sitouttamispalkkioon sekä kesäetuun HOK-Elannon ravintoloihin, kun määräaikaisen työsuhteen pituus on vähintään 3kuukautta ja työskentelet vähintään 90h/3vk niin että sopimustunnit täyttyvät.

Kiinnostuitko?

Varmista paikkasi Chico's Sellosta ja laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HOK-Elanto / Chicos Sello
HOK-Elanto / Chicos Sello

Chico´sin amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo Californian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Haluamme tarjota herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät houkuttelevan kauniilta lautasella. Voit valita ja luoda juuri sinulle sopivan tavan ruokailla – ruokien yhdistelemiseen ei ole rajoja!