Kokki ravintola Ilvekseen

Kokki ravintola Ilvekseen

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
16.10.2022

Ravintola Ilves on 70-paikkainen ruoka- ja oleskeluravintola Kampin sydämessä, Hämäläisen osakunnan talossa. Ilves on osa kompleksia, johon kuuluvat myös Tavastia- ja Semifinal-klubit — Tavastia-klubin aloitettua toimintansa naapurissa vuonna 1970, ravintolasta muodostui nopeasti muusikoiden ja musiikin ystävien kantapaikka. Haemme ravintolaan nyt idearikasta kokkia tai vuoromestaria keittiömestarin aisapariksi vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Tulet päivittäisessä työssäsi toimimaan keittiömestarin oikeana kätenä. Vastaat omalta osaltasi vuoron sujuvuudesta ja pystyt myös tarvittaessa hoitamaan keittiömestarin tehtäviä, mesun poissa ollessa. Voit olla jo aikaisempaa kokemusta vuoromestarin tehtävistä kartuttanut ammattilainen tai seuraavaa steppiä urallasi ottava kokki. Pääset mukaan suunnittelemaan ja ideoimaan ala carte ja lounaslistoja sekä hoidat normaalit serviisiin kuuluvat tehtävät. Työ on iltapainotteista.

Mitä sinulle tarjotaan?

• Pääset osallistumaan Ilveksen ruokatuotteen kehittämiseen ja suunnitteluun

• Kilpailukykyinen palkkaus (palkka neuvotellaan osaamisen mukaan, n. 2500-2700e+lisät)

• Ammattitaitoinen tiimi tukemassa toisiaan

  • Mahdollisuus viettää työn puolesta kesä Suomen parhailla festareilla

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään haluamme kuulla sinusta heti! Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvitset myös hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mikko Kääriäinen
Mikko Kääriäinen