Kokki Ravintola Keltasirkkuun

Kokki Ravintola Keltasirkkuun

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
10.7.2022

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule mukaan joukkoomme ja varmistamaan lupaustamme laadusta! Haemme nyt kokkia työskentelemään ihastuttavaan ravintola Keltasirkkuun.

Haemme kokkia/kylmäkköä työskentelemään maukkaista lounaistaan tunnettuun ravintola Keltasirkkuun, Leijona Cateringille!

Keltasirkku on keskustan kupeessa, junaratojen viereisessä Pasilassa toimiva henkilöstöravintola, joka tarjoaa maukasta lounasta maanantaista perjantaihin. Ravintolana Keltasirkku hurmaa asiakkaansa laadukkaalla ruokatuotteellaan, joka tarjotaan buffetpöydästä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet reipas, oma-aloitteinen ja myönteinen asenteesi heijastuu työssäsi. Työtehtäviisi kuuluu moninaiset kokin/kylmäkön tehtävät, sekä muut oheiset keittiötyöt.

Toivomme sinulta alan tutkintoa ja aiempaa kokemusta kokin tehtävistä. Työssä tarvitset, hygieniapassin sekä todistuksen terveydentilasta (negatiivisen salmonellatodistuksen).

Töitä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin ja työajat sijoittuvat noin 6.00-14:30 välille Tarjoamme mielekkäiden työaikojen lisäksi mitä ihanimman työtiimin. Työ alkavat elokuussa ja jatkuvat joulukuulle. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme negatiivisen huumausainetestin tuloksen.

Kiinnostuitko?

Oletko valmis käärimään hihat ja astumaan osaksi loistavan henkilöstöravintolan tarinaa? Laita hakemus pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Leijona Catering Oy
Leijona Catering Oy

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka.