Kokki, ravintola Syke

Kokki, ravintola Syke

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.12.2022

Ravintola Syke & Bistro Pulssi ovat Helsingin Vallilassa sijaitsevan Lääkäritalon ravintolat, jossa tarjoamme henkilöstöravintolan lisäksi korkeatasoista juhla-, kokous - ja edustuspalveluja juhliin ja tapahtumiin. Etsimme nyt tiimiimme KOKKIA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kokkina vastaat yhdessä muun tiimin kanssa lounasruoan valmistuksesta ja muista keittiötyöskentelyyn liittyvistä tehtävistä. Hallitset myös kokous- ja edustustarjoilun, sillä tässä kohteessa päivittäistä arkea on myös tilaus-, kokous- ja edustustarjoilu. Työajat ovat pääasiallisesti päivävuoroja, mutta toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa.

Parhaat ammatilliset valmiudet tehtävään antaa ravintola-alan koulutus ja kokemus alan töistä. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä, oma-aloitteisuutta sekä joustavaa asennetta. Monipuolinen osaaminen lounasruoan sekä erityisesti edustusruoan osalta sekä tuntemus erityisruokavalioista katsotaan eduksi. Jamixin osaaminen tai innostus opetella sen käyttö tärkeää. Edellytämme sinulta hygieniapassia ja todistusta terveydentilasta (neg. salmonellatodistus).

Tarjoamme sinulle:

  • innostavaa ja monipuolista työskentelyä tyylikkäässä ympäristössä ja tietenkin mahtavat työkaverit.
  • kattavan perehdytyksen ja jaamme kaiken tietotaitomme kanssasi
  • palkkauksen osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden, alkaen 2200€/kk.
  • hyvät työvälineet ja edellytykset työnteolle
  • loistavat etenemis- ja työnkiertomahdollisuudet

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Pääset aloittamaan heti, kun sinulle sopii. Ole nopea, paikka täytetään heti, kun hyvä tyyppi löytyy.

Laitathan hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa