Kokki,  Rosso Hyvinkää, kesätyö

Kokki, Rosso Hyvinkää, kesätyö

Sijainti
Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.3.2023

Napolilaiset ja roomalaiset pizzat, pastat, risotot ja grilliherkut… Kaikkien tuntema Rosso on ilostuttanut suomalaisia jo viidellä vuosikymmenellä. Tule osaksi tätä italialaista klassikkoa!

Haemme kesäsesonkiin kokkia Hyvinkään Rossoon, töitä tarjolla 90h/3vko, 15.5.-31.8. Työsuhteen tarkoista aloitus- ja päättymispäivistä voimme sopia yhdessä kanssasi.

Rosso henkii pienen italialaisen ravintolan tuntua! Kaikki ovat tervetulleita Rosson saapasmaan innoittamalle makumatkalle. Hyvien kulkuyhteyksien päässä, modernissa kauppakeskus Willassa perheet ja ystävät pääsevät kokoontumaan rouhean ruuan äärelle, jonka makumaailma vie asiakkaat Italian viehättäville pikkukaduille. Klassiset herkut, kuten pastat ja pizzat ja suussa sulavat jälkiruuat, luodaan aidolla ammattitaidolla, ja yhdessä lämminhenkisen asiakaspalvelun kanssa Rosso takaa jokaiselle asiakkaalleen unohtumattoman ravintolakokemuksen!

Tämä tehtävä on omiaan oppimiskykyiselle kokille, jolla on jo jonkin verran aiempaa ravintolamaailman osaamista ja roppakaupalla halua päästä tositoimiin! Plussia ropisee aikaisemmasta A la carte- tai pizzakokin työkokemuksesta, mutta tämä kesätyö sopii myös opinnoissaan hyvin edenneelle kokkiopiskelijalle. Olet asenteeltasi ammattiylpeä, tähtäät aina parhaaseen suoritukseen ja haluat luoda asiakkaiden käyntikokemuksesta parhaan mahdollisen elämyksen. Sinulla on hymy herkässä, olet työotteeltasi positiivinen ja reipas. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet toimimaan kiireisessäkin ympäristössä sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tehtävään valitulta edellytämme hygieniapassia ja negatiivista salmonellatodistusta (todistus terveydentilasta). Työkielenä on suomi tai englanti.

Työpanostasi vastaan tarjoamme sinulle:

  • Kokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan, perustuen MaRaVa:n työehtosopimukseen.
  • Työtunteja kesäkaudella 15.5.-31.8. keskimäärin 90h/3vko, vuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville.
  • Toiveesi mukaan mahdollisuuden tehdä keväällä jo jonkin verran ilta - ja viikonloppuvuoroja.
  • Mahdollisuus 300€ erilliseen sitouttamispalkkioon, kun määräaikaisen työsuhteen pituus on vähintään 3 kuukautta ja työskentelet sopimuskauden loppuun vähintään 90h/3vko, niin että sopimustunnit täyttyvät.
  • Opettavaisia ja ikimuistoisia kokemuksia, ja lupauksen siitä, ettei yksikään työpäiväsi tule olemaan tylsä!
  • Luotettavan sekä yhteen hiileen puhaltavan tiimin, jonka kanssa et jää tiukan paikan tullen yksin ja jonka kanssa työn ilot jaetaan autenttisen hymyn kanssa.

Kiinnostuitko?

Varmista paikkasi Rosson kesätiimistä ja laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hok-Elanto / Rosso Hyvinkää
Hok-Elanto / Rosso Hyvinkää

Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Rosso Hyvinkää sijaitsee suositussa kauppakeskus Willassa ja sen yhteydessä toimii myös Coffee House.