Kokki, S-Herkkukeittiö, Vantaa

Kokki, S-Herkkukeittiö, Vantaa

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.7.2022

Haemme nyt S-Herkkukeittiöön kokkeja. S-Herkkukeittiöllä valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista valmisruokaa ja valmisruoka-annoksia. S-Herkkukeittiö sijaitsee Vantaan Viinikkalassa.

Tässä tehtävässä työskentelet pääsääntöisesti lämpimän keittiön tehtävissä.  Sinulta tulisi löytyä jo aiempaa kokemusta kokkina opintojen ja työkokemuksen myötä.

S-Herkkukeittiön käsin laadukkaista raaka-aineista valmistettuja tuotteita myydään niin yksittäispakattuina kuin palvelutiskeillä ja erityisesti Food Market Herkuista löydät S-Herkkukeittiöllä valmistettuja tuotteita. S-Herkkukeittiö on elintarviketuotantolaitos, jossa valmistettavien valmisruokien kysyntä kasvaa koko ajan ja näin ollen tarvitsemme vahvistusta joukkoomme.

Toivomme että olet joustava ja tarkka työssäsi. Sinulta onnistuu sekä itsenäinen- että tiimityöskentely. Työ vaatii myös tarkkaa hygieniaosaamistamista. Työskentelykieli S-Herkkukeittiössä on suomi.

Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työsuhteen HOK-Elannon työntekijänä. Saat käyttöösi HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut sekä työterveyshuollon.

Työ on vuorotyötä korkean hygieniatason toimipisteessä, työajat on sunnuntaista perjantaihin klo 6-22 välillä, lauantaisin toimipiste on kiinni. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työtehtävä edellyttää hygieniapassia, täysi-ikäisyyttä ja negatiivista salmonella todistusta.

Hae tehtävää heti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
S-Herkkukeittiö Oy

Vantaan Viinikkalassa sijaitsevassa HOK-Elannon Herkkukeittiössä valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista valmisruokaa ja valmisruoka-annoksia Food Market Herkkuihin sekä muihin S-ryhmän ruokakauppoihin. Osa valmistamistamme tuotteista tavoittaa kuluttajat läpi Suomen laajan myymäläverkostomme myötä.