Kokki, Safartica, Ylläs

Kokki, Safartica, Ylläs

Sijainti
Kolari
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Safartica on Rovaniemellä, Levillä ja Ylläksellä toimiva aito perheyritys, jonka tekemisestä paistaa ilo ja rakkaus Lappia ja luontoa kohtaan. Koko henkilökunta haluaa olla luomassa taianomaisia ja unohtumattomia elämyksiä matkailijoille esimerkiksi kokouksen tai aktiviteetin parissa.

Etsimme kesä- ja syyskaudelle asiakkaallemme KOKKIA Hotelli Ylläsrinteelle. Hotelli Ylläsrinne on uudistettu hotelli kauniissa tunturi- ja metsämaisemissa Ylläsjärvellä, joka avaa taas ovensa 1.7.2022 alkaen kesävierailleen.

Työ on monipuolista ja siihen kuuluu pääasiassa bistrolistalla olevien tuotteiden valmistusta. Toivomme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön, mutta työ painottuu pääosin iltoihin. .Työtä on tarjolla ajalle 1.7.2022 -30.9.2022 saakka täysillä työtunneilla ja mahdollinen jatko joulukuusta alkaen koko talvikaudelle Toivomme sinulta löytyvän aiempaa keittiöalan kokemusta ja pystyt itsenäiseen työhön.

Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy ja palkkaus vähintään TES:n tai sopimuksen mukaan. Laitathan hakemukseesi tiedon käytettävyydestäsi.

Hae heti, paikka täytetään sopivan osaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Suvi Willström, +358 50 4426912, suvi.willstrom@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Safartica Oy
Safartica Oy

Hotelli Ylläsrinne on ihana hotelli kauniissa tunturi- ja metsämaisemissa. Yöpymällä meillä, sinulla on suora pääsy lukuisille luontopoluille, hiihtoladuille ja moottorikelkkareiteille, kaikki keskellä upeaa luontoa. Porot ja syksystä eteenpäin revontulet ovat melkein jokapäiväinen näky, suoraan etuovelta koettuna.

Tutustu yritykseen