Kokki Scandic City Tampere

Kokki Scandic City Tampere

Sijainti
Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.5.2022

Hei kokki! Etsimme asiakasyrityksellemme Scandic Cityyn Tampereen ytimeen vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kokkia. Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai uran alkupuolella oleva keittiöalan osaaja. Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on oma loistava asenteesi työhön. Mikäli kalenteriisi ei mahdu kokoaikainen työ, on mahdollisuus myös 90h/3vk-sopimukseen.

Etsimme tiimin täydennykseksi kokkia, jolta löytyy jo jonkin verran kokemusta käytännön työskentelystä, ja ennen kaikkea aitoa motivaatiota toimeen tarttumiseen – tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Toivomme, että nautit keittiössä työskentelystä ja teet saumatonta yhteistyötä työtovereiden kanssa. Lisäksi joustavuus, aikaan saava työskentelytapa ja tietenkin kiinnostus makumaailmaa kohtaan ovat tärkeitä tässä tehtävässä. Tehtävä sisältää itsenäistä työskentelyä. Työnkuvaan kuuluu aamiaisen, lounaan, kokoustuotteiden sekä a la carte-annosten valmistaminen.

Odotamme sinulta

 • alan koulusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavasista tehtävistä
 • sitoutumista
 • joustavuutta
 • oma-aloitteisuuutta
 • paineensietokykyä muuttuviin tilanteisiin
 • osaat ylläpitää hyvää tiimihenkeä omalla asenteellasi
 • suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden työskenellä osana loistavaa porukkaa
 • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi
 • monipuolisia työtehtäviä
 • ison ja luotettavan organisaation tuen
 • 90-112,5h/3vk

Työvuorot sijoittuvat klo 8-22:30 välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina, mutta työsopimus solmitaan työntekijän ja Scandic Hotels Oyn välillä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan löydyttyä, joten hae paikkaa jo nyt oheisen linkin kautta!

Uudistettu Scandic City on Tampereen ydinkeskustassa aivan rautatieasemaa vastapäätä. Tyylikkäät huoneet ja suosittu ravintola takaavat rennon vierailun. Hotellin rento ravintola ja baari ovat suosittuja kohtaamispaikkoja. Scandic City on myös erinomainen kokoushotelli. Hyvin varusteltuja kokoustiloja on 8, jotka muuntautuvat tarpeiden mukaan jopa 145 hengelle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ronja Forsman
Ronja Forsman
Täytäthän sähköisen hakemuksen oheisen linkin kautta, kiitos.04578818774
Scandic Hotels Oy
Scandic Hotels Oy

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju. Päivittäin 16 000 tiimiläistä pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Scandicilla on Suomessa 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla. Hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi Cumulus City & Resort -hotellit sekä kansainväliset Hilton –hotellit, Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sekä historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki. Scandic Suomi on valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa.