Kokki, Share Catering, Vartioharju

Kokki, Share Catering, Vartioharju

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
14.8.2022

”Social food with individual touch” Haemme nyt Share cateringille kokkia Vartioharjun catering-toimipaikkaamme. Olet asiakaspalveluhenkinen tekijä, jolta ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Osaat toteuttaa tuotteen tapahtuman mukaisesti ja ennen kaikkea teet erittäin maistuvaa ruokaa.

Share catering tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääsee haastamaan omaa osaamistaan sekä kehittymään ammatillisesti. Saat myös ammattitaitoisen ja mukavan tiimin ympärillesi, jolta saat apua aina tarvittaessa.

Plussaa olisi myös tehtävän kannalta, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta catering-toiminnasta tai erilaisten suurien tilaisuuksien järjestämisestä. Tilaisuuksiin liikutaan pakettiautolla, joten B-ajokortti tulisi löytyä taskusta, sekä halukkuutta ajaa pääkaupunkiseudulla. Työt sijoittuvat pääasiassa aamuihin, mutta tilaisuuksia on myös iltaisin. Palkkaus tehtävään on kokemuksen mukaan.

Mitä sinulle olisi tarjolla?

Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi.

Työpaikan asiakkaiden arvostamassa catering-yrityksessä, joka on palkittu tapahtumajärjestäjä.

Catering-maailman yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan

Etsimällämme henkilöllä olisi mielellään seuraavia asioita

Intohimoa laadukkaan palvelun ja ruokatuotteen kanssa työskentelyyn

Halua työskennellä myös asiakasrajapinnassa

Itsenäistä työskentelyotetta

Motivoituneisuutta mahdollisuudesta haastaa itseään

Can do! – asennetta, sillä se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätäthän tietosi pikaisesti oheisen hakulinkin kautta! Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja työllistyt Share Companylle tekijäksi Baronan kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Share Company / Share tastes & events oy
Share Company / Share tastes & events oy

YHDESSÄ. AIDOSTI. Share Company yhdistää 13 persoonallista yritystä yhdeksi kokonaisuudeksi. Sama palvelu ja asenne asuvat kaikissa, mutta silti jokaisella meistä on omat vahvuusalueemme. Yhdessä tekeminen, ja etenkin syöminen, on meille Share Companyssä tärkeää. Ruoka on parempaa jaettuna, oli sitten kyse yksityisjuhlista tai yritystilaisuudesta. Share Company on ratkaisu silloin, kun etsit ensiluokkaista palvelua ja laadukkaista raaka-aineista ajatuksella tehtyä ruokaa. Me olemme ratkaisu myös silloin, kun etsit uniikkia juhla- tai kokoustilaa. Meiltä saat sen pienen palasen, joka tekee juhlastasi täydellisen tai sen suuren kokonaisuuden, jolla teet vaikutuksen jokaiseen vieraaseesi. Me olemme apunasi niin arjessa kuin juhlassa, pienissä ja isoissa tilaisuuksissa. Meille laatu ja loppuun asti hiottu palvelu ovat itsestäänselvyyksiä. Vuosikymmenten kokemus yhdistettynä intohimoon kokeilla uutta takaavat elämyksen, jota et muualta saa. Vaikka keittiömme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Porvoossa, niin maakuntarajat eivät ole este meille. Me tulemme sinne missä tilaisuutesi on.