Kokki / Sokos Hotel Helsinki

Kokki / Sokos Hotel Helsinki

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
30.3.2023

Keväällä 2022 täysin uudistettuna avautunut Solo Sokos Hotel Helsinki on luotu ihmisille, jotka janoavat kaupungin vilkkautta, elämäntyyliä ja yksilöllisiä kokemuksia. Sokos Hotel Helsinki omistautuu laadukkaalle asiakaspalvelulle asiantuntevalla ja mestarillisella otteella, mikä heijastuu sekä tekijöiden asenteissa että alati kehittyvässä palveluiden kokonaisuuksissa.

Tule töihin KOKIKSI Sokos Hotel Helsinkiin!

Hesarin keittiössä tapahtuu aamuvarhaisesta iltamyöhään. Sokos Hotel Helsingin keittiöissä tarjoillaan kokeneella ja mestarillisella otteella, mikä heijastuu jo tekijöiden aitoudessa. Mestareiden kädentaidot näkyvät kiillotetuissa lautasissa, sekä aidossa lämminhenkisessä palvelussa. Ruokatuote on hotellissa ensiluokkainen, mutta ei yksitoikkoinen. Ammattilaisten käsissä valmistuvat niin suussa sulavat aamiaistuotteet, kuin klassiset ja mehevät pihvi- ja kala-annokset, raikkaista salaateista, pizzoista ja pienistä makeista puhumattakaan.

Työnkuvaasi kuuluu kaikki keittiön työtehtävät, niin aamiasvuoroja, kuin ac- ja buffakokin työtehtäviä, sekä keittiön siisteydestä huolehtimista. Tasokkaan àla carte-listan lisäksi tarjolla on aitojen makujen lounas buffapöydästä. Monipuolinen työkokemus siis tarjolla!

Töitä on tarjolla 90 t / 3 vk määräaikaisella sopimuksella toukokuusta syyskuun loppuun. Aloitus ja lopetus on joustava. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme sinulta:

  • Ravintola-alan koulutusta tai omaat kokemusta kokin tehtävistä.

  • Kokemusta työskentelystä kiireisessä työympäristössä sekä toimimaan myös yksin työvuorossasi.

  • Joustavuutta ja valmiutta tehdä kaikkia keittiön työtehtäviä.

  • Oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa.

Tule mukaan osaavaan porukkaan! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten toimi heti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa