Kokki, Star Arctic Hotel Saariselkä

Kokki, Star Arctic Hotel Saariselkä

Sijainti
Inari
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
15.7.2024

Etsimme pieneen idylliseen Star Arcticin joukkoon Saariselälle tiimipelaajia, joiden tähtäimessä on hyvän ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luominen asiakkaille.

Yksityisomisteinen erinomaisilla arvioilla palkittu Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa.

Haemme KOKKEJA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesongille 2024-2025. Työt alkavat arviolta marraskuun puolen välin tietämillä. Mahdollisuus myös lyhyempään työsuhteeseen sovitusti.

Toivomme sinulta:

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu keittiön rautainen ammattilainen, joka haluaa tarjota erinomaisia makuelämyksiä asiakkailleen myös sesongin ruuhkahuippuina. Ruoanlaitto on intohimosi ja arvostat puhtaita raaka-aineita ja lähituotantoa modernin keittiön antimia unohtamatta. Toivomme sinun olevan valmis myös yksintyöskentelyyn ja pystyt hoitamaan hiljaisena aikana koko keittiön ruokahuollon aamupalasta á la carteen. Sinulla tulee olla hygieniapassi. Työkielenä on englanti. Sijainnin takia toivomme sinun olevan ajokortillinen hakija.

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan: hotelli- ja ravintola-alan työehtosopimukseen mukaan tai sopimuksen mukaisesti
  • Baronan työetujen lisäksi työntekijöille tarjotaan hotellin omat erinomaiset henkilöstöedut
  • Työpaikan henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa

Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 90h/3viikkoon, kiireisimpään sesonkiin mahdollisuus myös täysiin tunteihin.

Asumisvaihtoehtoja on tarjolla 300,00 euron kuukausivuokralla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Roosa Räikkönen p.+358 44 460 2183, roosa.raikkonen@barona.fi tai Suvi Willström p. +358 50 442 6912 suvi.willstrom@barona.fi

Mikäli Sinulla on intoa ja halua työskennellä ja asua Lapissa, niin laitahan hakemusta tulemaan. Teemme valintoja jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Star Arctic Oy
Star Arctic Oy

Vuoden 2016 alussa saman intohimon jakaneet kaksi perhettä päättivät perustaa hotellin Kaunispään huipulle Saariselälle. Miksi? Syy on yksinkertainen – me olemme rakastuneita tähän arktiseen alueeseen. Suomen Lapin luonnon kauneus on niin puhdas ja voimakas, jonka huomaa, kun jylhä erämaa kylpee keskiyön auringon valossa tai revontulet tanssivat pimeällä yötaivaalla. Täällä asuminen on kuin olisi unessa, josta ei halua herätä. Sen vuoksi haluamme jakaa kanssanne rakkautemme Suomen Lappia kohtaan.

Tutustu yritykseen