Kokki Suomen kansallisoopperaan ja -balettiin

Kokki Suomen kansallisoopperaan ja -balettiin

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
17.8.2022

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokkia Suomen Kansallisoopperaan ja -balettiin. Tulet työllistymään vakituiseen työsuhteeseen Restelille. Lukaise alta hieman lisää tehtävästä ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan!

Tulet työskentelemään Suomen kansallisoopperan ja -baletin kokkina vakituisessa työsuhteessa. Tehtäviisi kuuluvat henkilöstöravintolan ja tapahtumien keittiötehtävät.

Etsimme yhteistyötaitoista ja oma-aloitteista keittiöalan ammattilaista joka ei pelkää haasteita. Kokkia jonka käteen mahtuu isompikin kauha ja joka hallitsee herkullisen ja terveellisen ruuan teko taidon. Voit olla tuoreempi tekijä alalla tai jo kokemusta kartuttanut ammattilainen. Tärkeää tehtävässä onnistumiseen on intohimo laadukkaan tuotteen tekemiseen.

Mitä sinulle on tarjolla?

Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen ja ehdottomasti monipuolinen työtehtävä, tasokas ja uniikki työympäristö sekä mahtava työporukka ympärilläsi.

Lisäksi pääset merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kokin tutkintoa
  • Aikaisempaa kokemusta lounaan valmistuksesta ja bankettien toteutuksesta
  • Olet tiimipelaaja ja opit mielelläsi uutta
  • Tuot rohkeasti ideoitasi esille etkä pelkää muuttuvia tilanteita

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvitset myös hygienipassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Työt alkavat elokuun alussa/sopimuksen mukaan.

Suomen kansallisooppera ja -baletti on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

Kaikkien suomalaisten taidelaitoksina Kansallisooppera ja Kansallisbaletti tarjoavat ooppera- ja balettiesityksiä sekä muita tapahtumia kaikenikäisille. Vierailuesitykset, koululaisoopperat ja esitysten televisioinnit ja suoratoistot vievät toimintaa kaikkialle Suomeen. Food&Events Tapahtumaravintolat tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla ja kulttuuritaloissa. Varmistamme, että niin jääkiekko-ottelut kuin kansainvälisten supertähtien konsertit muodostuvat kävijälle unohtumattomaksi kokemukseksi, josta puhutaan vielä pitkään.