Kokki tai keittiöapulainen keikkatyöhön Kuopioon

Kokki tai keittiöapulainen keikkatyöhön Kuopioon

Sijainti
Kuopio, Siilinjärvi
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
3.12.2023

Haemme ravintola-alan osaajia työskentelemään asiakasyrityksissämme eri kohteissa ja tapahtumissa Kuopion alueella. Sopiipa elämäntilanteeseesi sitten joustava keikkailu muutamana iltana viikossa tai pidempi pesti yhdessä ravintolassa, meidän kauttamme voit löytää juuri sinulle sopivan työn!

Kokkimme työskentelevät asiakasyrityksissämme joko pidempiaikaisissa työsuhteissa tai keikkailen. Asiakaskunta koostuu mm. à la carte -, tapahtuma- ja lounasravintoloista. Kokin tehtävissä toimimisen edellytyksenä on alan koulutus tai riittävä kokemus vastaavista tehtävistä. Voit olla myös alan opiskelija.

Keittiöapulaisen tehtävät koostuvat tiskaamisesta, keittiön siivouksesta ja muista keittiön avustavista tehtävistä, kuten vihannesten paloittelusta ja helppojen salaattien tekemisestä.

Työssä tarvitset hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen - mikäli sinulla ei vielä näitä löydy, niin olethan valmis suorittamaan ne työsuhteen ensimmäisten kuukausien aikana.

Keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi opiskelun oheen tai lisätyöksi oman vakityön oheen. Keikkojen kautta voit löytää myös itsellesi vakipaikankin niin halutessasi.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Täytä hakemus pikaisesti, kutsumme haastatteluun jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa