Kokki / tarjoilija, Oulun lentoasema

Kokki / tarjoilija, Oulun lentoasema

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
27.5.2024

Kiinnostaako sinua työskentely ravintolassa tai kahvilassa jonka asiakkaana toimivat työmatkaajat ja iloiset lomailijat? Jatka lukemista, sillä etsimme asiakkaallemme, Oulun lentoasemalle kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen!

Haemme kokkia/tarjoilijaa asiakkaallemme Oulun lentoasemalle vanhempainvapaan sijaisuuteen. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan kestäen 29.1.2025 saakka. Työntunteja on tarjolla 90h / 3 viikkoon.

Työtehtäviisi kuuluu lentoasemalla annosruokien valmistaminen ja perinteiset keittityöt: keittiön puhtaanapito, elintarvikehygienian noudattaminen, astiahuolto sekä salityöskentely. Voit olla alan ammattilainen tai juuri valmistunut kokki, työhön ja työpisteeseen perehdytetään. Eduksesi katsomme innokkuuden työskennellä myös asiakaspalvelun puolella yhdessä muun tiimin kanssa!

Toivomme sinulta löytyvän:

  • Reipasta työotetta ja tiimityöskentelytaitoja
  • Hygieniapassi ja todistus terveydentilasta ennen työsuhteen aloittamista
  • Suomen- ja englannin kielen taitoa, keittiön työkielenä on suomi
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Oma auto helpottaa töihin kulkemista

Palkkauksessa käytämme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta, palkkaryhmä 4. Työehtosopimuksen taulukkopalkkoihin voit tutustua lisää täältä.

Kuulostaako hyvältä, kiinnostuitko? Rekrytoinnista vastaa yhteistyökumppanimme Barona, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita siis pikaisesti hakemusta tulemaan ja anna kuulua itsestäsi! Valitut henkilöt rekrytoituvat työsuhteeseen Baronalle.

Huomioithan, että SSP Finland on savuton työpaikka. Lentoaseman henkilökorttiprosessin takia varmistamme hakijan taustat (henkilöllisyyden, oleskeluluvan, työ- ja opiskeluhistorian sekä työtodistukset) jo hakuprosessin aikana. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään lisäksi Finavian henkilökorttiprosessin aikana turvallisuusselvitys Suojelupoliisin toimesta.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi mm. tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia tietoturvasyistä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa