KOKKI Varalan Urheiluopistoon

KOKKI Varalan Urheiluopistoon

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Oletko sinä etsimämme reipas kokki Varalan urheiluopistoon?

Flowpark. Kesäleirit. Personal trainerit. Kuntoilijat ja urheilijat. Kokousvieraat. Perheet. Ystäväporukat. Tapahtumat. Ilo. Nauru. Elämänilo.

Näistä koostuu tämän kesätyön perusta. Tarjolla on siis todella monipuolista ja meneviä hetkiä. Nyt kaivattaisiin tekijöitä, jotka innokkaina valmistavat näille asiakasryhmille noutopöytään maittavat aamupalat, herkulliset lounaat, monipuoliset illalliset sekä terveelliset iltapalat. Keittiöstä valmistuu myös vaikka sauna- tai kokousvierailijoiden muitakin tarjoiluita esim. illanistujaisiin, isommallekin joukolle. Tilausruokien toimittamiseen tarvitset B-ajokortin.

Sinulle hyvä ruoka on sydämen asia. Myös asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja toimit iloisesti tiimimme jäsenenä. Olet ratkaisukeskeinen, positiivinen ja avoin tyyppi, etkä säikähdä kiireenkään keskellä työskentelyä.

Haussa on kaksi tekijää, joista toinen voi aloittaa mahdollisuuksien mukaan jo hetikin ja täysiä työtunteja on tarjolla elokuun puoleenväliin saakka. Toiselle tekijälle töitä on tarjolla kesä- ja heinäkuulle. Työaika sijoittuu noin klo 6-22 välille arkisin ja viikonloppuisin päiväaikaan.

Tarjolla on innokas ja positiivistä energiaa pursuava tiimi, monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä upea työskentelymiljöö keskellä Tamperetta luonnonkauniilla Pyynikinharjulla.

Hae jo nyt! Käsitelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakuasi viimetippaan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Varalan säätiö sr
Varalan säätiö sr

Varala tarjoaa kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille monenlaisia aktiviteetteja. Olit sitten hurjapäinen kiipeilijä tai kokemuksia ja elämyksiä hakeva aktiivinen liikkuja, pääset toteuttamaan itseäsi Varalassa yksin tai yhdessä muiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus monipuoliseen liikkumiseen. Seikkailijoille sekä liikkujille on tarjolla erilaisia leirejä ja kursseja sekä kesäisin seikkailupuisto Flowpark Varala.

Tutustu yritykseen