Kokki, Veljekset Keskinen Oy

Kokki, Veljekset Keskinen Oy

Sijainti
Alavus
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
20.5.2022

Tule mukaan meidän ravintolatiimiin! Tartu tilaisuuteen ja vietä unohtumaton kesä Suomen suurimmassa Kyläkaupassa Tuurissa! Tehdään yhdessä tulevasta kesästä huikea!

Haemme juuri nyt KOKKEJA ilahduttamaan Tuurin Kyläkaupan kävijöitä ikimuistoisilla ruokaelämyksillä. Etsimme työhön positiivisella asenteella varustettuja, motivoituneita ja kehittymishaluisia kokkeja. Tämä kesätyö on täynnä nopeatempoisia päiviä ja herkullisia aterioita. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siltä väliltä. Saat olla osana ammattitaitoista työporukkaa, jossa pääset kehittämään olemassa olevaa osaamistasi ja luomaan asiakkaille mitä maittavimpia annoksia. Keskisen Kyläkaupan alueella sijaitsee monta ravintolaa, joten haemme tekijöitä useaan erityyppiseen ja -tasoiseen työpisteeseen.

Päästäksesi käsiksi kesätyöhön Kyläkaupalle tarvitset:

  • Positiivista työskentelyasennetta ja hyvää paineensietokykyä

  • Mielellään jonkin verran aiempaa kokemusta tai koulutusta keittiötyöstä

  • Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen

  • Hyvää suomen kielen taitoa

Tarjolla on eripituisia kesäpestejä kesä-elokuun väliselle ajalle. Tunteja on tarjolla käytettävyytesi mukaan ja vuorot sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuun. Kerrothan hakemuksessasi, millä aikavälillä olet valmis työskentelemään. Työllistyt Kyläkaupalle Baronan työntekijänä.

Ole nopea ja ota unohtumaton työkesä omaksesi hakemalla paikkaa pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ida-Maria Pajukoski
Ida-Maria Pajukoski
Veljekset Keskinen Oy
Veljekset Keskinen Oy

Alavuden Tuurissa, viidensadan asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo. Pitkän historiansa aikana Kyläkauppa on kasvanut huimasti kooltaan, että valikoimaltaan. Kyläkauppaa ja sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ja sen ainutlaatuista, välitöntä tunnelmaa on mahdoton kuvata sanoin. Suomen halvin hintataso, onnistunein valikoima ja ystävällisin palvelu takaavat asiakastyytyväisyyden.

Tutustu yritykseen