Kokki, Vierumäki Sports

Kokki, Vierumäki Sports

Sijainti
Heinola, Lahti
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2024

Vierumäeltä löytyy monipuolisia työtehtäviä ja ravintolapisteitä, joten olipa intohimosi sitten aamiaiskokin varhaiset aamuvuorot, ala carte, lounas tai catering, löytyy Vierumäeltä taatusti sinulle mieluinen kokonaisuus!

Vierumäen ravintoloiden tiimit kaipaavat nyt lisävahvistusta joukkoihinsa, etsimme KOKKEJA eri tehtäviin! Tässä työssä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä ja kehittämään ammattitaitoasi huipputiimissä, innostavien ja ammattitaitoisten työkavereiden seurassa.

Edellytämme tehtävässä alan koulutusta, aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä ja hygieniapassia. Työnkuva ja työpiste voidaan yhdessä muokata hakijan kiinnostuksen ja osaamisen mukaiseksi.

Työvuoroja on tarjolla tehtävistä riippuen viikon jokaiselle päivälle ja vuorokaudenajalle. Voit itse määritellä käytettävyytesi mukaisesti missä vuoroissa työskentelet tai halutessasi sinulla on mahdollisuus myös määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajalle keskimäärin 90h/3vko!

Työpaikan sijainnin vuoksi auto ja ajokortti katsotaan tässä tehtävässä eduksi.

Käytössä on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus. Palkkaus Mara TES mukainen, kokemusvuodet huomioiden. Ammattilaisen palkkaus sovitaan aina erikseen ammattitaitoon perustuen.

Kerrothan hakemuksessasi minkä tyyppisistä kokin tehtävistä olet kiinnostunut ja millaisella sopimusmuodolla haluaisit työskennellä.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa