Kokki Vireko Oy:lle

Kokki Vireko Oy:lle

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.6.2022

Etsimme KOKKEJA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vireko Oy:n keittiöön Lehtiojan palvelukeskukseen. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus nopealla aikataulullakin sovittavissa. Tehtävä mahdollista sopia myös määräajaksi, mikäli työntekijä näin toivoo.

Me emme pelkää makua!

Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus asumispalveluiden ja kuntoutussairaalan asiakkaille sekä myös henkilöstölle. Saat valmistaa laadukasta ruokaa kotimaisista raaka-aineista ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa sekä terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta!

Tarjoamme säännöllisen ja vakaan työn täysillä työtunneilla. Toiveitasi huomioidaan työvuorosuunnittelussa ja saat tukea työsi kehittämiseen. Meillä työskennellessäsi olet oikeutettu edulliseen henkilöstöruokailuun sekä tarjoamme ilmaisen kahvin töissä. Työpäivät sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle ja työaika on 6:00 – 18:00 välillä. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Esitäthän palkkatoiveesi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ravitsemusalalta tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä! Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Olethan rohkeasti tehtävään liittyvistä kysymyksissä yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön, mikäli mitään kysyttävää heräsi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa