Kokki

Kokki

Sijainti
Kauhava, Alajärvi
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Etsitkö kesätyötä asiakaspalvelun parissa? Mikäli menevä ja mielenkiintoinen työpaikka kiinnostaa, meillä on sinulle töitä! Etsimme Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupalle KOKKEJA liikennemyymälöihin ympäri Etelä-Pohjanmaata; Lapualle, Alavudelle, Ilmajoelle, Ähtäriin, Kauhajoelle, Kristiinankaupunkiin, Jalasjärvelle, Kauhavalle, Alajärvelle ja Teuvalle.

Työssä pääset valmistamaan ruokaa monipuolisesti: noutopöytää, á la carte-annoksia, pizzoja, pikaruokaa sekä leipomotuotteita. Ei ole parempaa tapaa kehittää omaa ammattitaitoa! Tässä monipuolisessa työssä tärkeintä on, että olet luonteeltasi työhöntarttuva, ripeä ja suhtaudut hektiseen työhön positiivisella asenteella.

Edellytämme, että sinulla on ravintola-alan koulutus ja aikaisemman työkokemuksen kokin töistä katsomme eduksi. Sinun tulee olla joustava ja omata hyvä paineensietokyky. Sinun tulee olla valmis työskentelemään kaikkina viikonpäivinä aamusta iltaan

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työpaikan, jossa pääset kehittymään alan monitaituriksi, sekä tietenkin mahdollisuuden tienata rahaa!

Oletko etsimämme henkilö? Hae jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Mustonen
Heidi Mustonen