Kokki
2 päivää sitten

Kokki

Sijainti
Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Äänekoski, Saarijärvi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
29.2.2024

Kaipaatko uusia tuulia tai lisätienestiä opintojen oheen? Haluatko vapautta työskennellä oman tilanteesi mukaan? Kuulemme mielellämme elämäntilanteestasi ja toiveistasi tarkemmin!

Etsimme vahvistusta kokkien tiimimme Jyväskylään ja Keski-Suomen alueelle!

Kokkimme työskentelevät asiakasyrityksissämme joko pidempi aikaisissa työsuhteissa tai keikkailen, siellä missä heitä tarvitaan. Asiakaskunta koostuu à la carte - ja henkilöstöravintoloista. Kokin tehtävissä toimimisen edellytyksenä on alan koulutus tai riittävä kokemus vastaavista tehtävistä. Voit olla myös alan opiskelija.

Arvostamme kykyä toimia osana tiimiä ja tarvittaessa itsenäisesti hektisessä ympäristössä. Edellytämme suoritettua hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Kerro meille kokemuksestasi, toiveistasi ja käytettävyydestäsi tarkemmin. Etsitään yhdessä sinulle sopiva tapa tehdä töitä, joko keikkailen tai mahdollisuuksien mukaan pidemmässä työsuhteessa!

Miksi työllistyä Baronalle?

Tarjoamme:

  • Mara TES:n mukaisen palkan, joka asettuu kokemuksesi mukaan välille 12,77 – 14,03e/h + vuorolisät. Tilanteen mukaan palkka voi olla neuvoteltavissa
  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi työntekijänä
  • kattavan työterveyshuollon Terveystalon kautta
  • Baronalaisten edut: tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja läpi hakuajan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointitiimi
Baronan rekrytointitiimi