Kokki

Kokki

Sijainti
Kouvola
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.5.2024

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja terveellistä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta! Etsimme ammattitaitoista KOKKIA Varuskuntaravintola Kotkaan. Varuskuntaravintola Kotka sijaitsee Kouvolassa, Utissa.

Työtehtäviisi kuuluu moninaiset suurtalouskokin tehtävät, sekä muut oheiset keittiötyöt.

Toivomme sinulta alan tutkintoa ja aiempaa kokemusta kokin tehtävistä. Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin. Hyvää suomen kielen taitoa vaaditaan tässä työssä.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Tässä tehtävässä työaikasi on ma-su klo 5-18.30 välillä. Työsuhde solmitaan ensin Baronan kanssa, jatkossa on mahdollista siirtyä Leijona Catering Oy:n palvelukseen. Työssä tarvitset lisäksi hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, älä epäröi laittaa hakemustasi hetimiten Baronan oman rekrytointijärjestelmän kautta, jotta pääsemme tutustumaan sinuun mahdollisimman nopeasti! Hakemuksia käydään jo hakuaikana läpi, joten olethan nopea ja takaa paikkasi monipuolisesta ja jännittävästä työpaikasta!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Anne Kankaanpää
Anne Kankaanpää