Kokki

Kokki

Sijainti
Kouvola
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
22.4.2024

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja terveellistä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta! Etsimme ammattitaitoista KOKKIA Varuskuntaravintola Linnaan Vekaranjärvelle.

Työtehtäviisi kuuluu moninaiset suurtalouskokin tehtävät, sekä muut oheiset keittiötyöt.

Toivomme sinulta alan tutkintoa ja aiempaa kokemusta kokin tehtävistä. Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Töitä on tarjolla vuoden 2024 loppuun saakka, sen jälkeen mahdollisuus siirtyä Leijona Catering Oy:lle. Tässä tehtävässä työaikasi on ma-su klo 5-18.30 välillä. Työssä tarvitset lisäksi hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, älä epäröi laittaa hakemustasi hetimiten Baronan oman rekrytointijärjestelmän kautta, jotta pääsemme tutustumaan sinuun mahdollisimman nopeasti! Hakemuksia käydään jo hakuaikana läpi, joten olethan nopea ja takaa paikkasi monipuolisesta ja jännittävästä työpaikasta!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Anne Kankaanpää
Anne Kankaanpää
Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Linna

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi