Kokoonpanija hienomekaaniseen tuotantoon- Mansner Oy Hienomekaniikka

Kokoonpanija hienomekaaniseen tuotantoon- Mansner Oy Hienomekaniikka

Sijainti
Karkkila
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
9.10.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Mansner Oy Hienomekaniikalle Karkkilaan työntekijöitä hienomekaaniseen kokoonpanoon. Sinulla tulee olla valmius tehdä kaksivuorotyötä ja myös muita asiakasyrityksen osoittamia tehtäviä. Työ alkaa alkuun määräaikaisella työsuhteella Baronan kautta, mutta sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille tämän jälkeen.

Jos olet kokoonpanosta kokemusta omaava henkilö ja olet kiinnostunut teollisuuden tarkkuutta vaativista tuotantotöistä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Työ on käsin ja koneellisesti tehtävää elektroniikkateollisuuden mekaanisten komponenttien, sylinterien, palloventtiilien ja sairaalateknologian laitteisiin tehtävien komponenttien valmistusta ja kokoonpanoa.

Työ vaatii tekijältä tarkkuutta, hyvää oppimiskykyä ja perusfysiikkaa. Töihin koulutetaan ja opastetaan suomen kielellä. Katsomme eduksi automaatioasentajan, kellosepän tai instrumenttiasentajan koulutuksen, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on aito asenne ja halu työskennellä hienomekaanisten laitteiden valmistuksen parissa.

Toivomme:

  • kykyä ja halua oppia uutta, sekä luontaista tarkkuutta työskennellä hienomekaniikan parissa
  • mahdollisuutta sitoutua pitempiaikaiseen työsuhteeseen
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme:

  • mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen
  • erinomaiset ja viihtyisät työskentelyolosuhteet
  • mahdollisuuden työllistyä arvostetun yrityksen palvelukseen
Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jari Kajanne
Jari Kajanne
Annan puhelimitse lisätietoja arkena 8-16:00 välillä. Haethan oheisen linkun kautta tehtävää.043 211 3184jari.kajanne@barona.fi
Mansner Oy Hienomekaniikka
Mansner Oy Hienomekaniikka

Mansner Oy Hienomekaniikka on sopimusvalmistaja sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle, prosessiautomaatioteollisuuden venttiilien ja säätölaitteiden valmistajille, mittauslaitevalmistajille, sairaalateknologian laitevalmistajille sekä koneautomaatiolaitteiden valmistajille.