Kokoonpanija Joensuuhun

Kokoonpanija Joensuuhun

Sijainti
Joensuu, Ilomantsi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.7.2022

Haemme asiakkaallemme KOKOONPANIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat kauttamme määräaikaisella työsuhteella, mutta asiakkaan toiveena on löytää sitoutumiskykyinen työntekijä.

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi muovituotteiden esikokoonpano, liimaus, maalaus ja loppukokoonpanon tehtävät. Työt sijaitsevat n. 20km päässä Joensuun torilta. Työtä on sekä suurempien kokonaisuuksien kokoonpanossa, että kevyemmässä lisävarustelun tiimissä. Tiimi valikoituu taustasi ja toiveittesi perusteella.

Sinulta toivotaan teknistä silmää, sorminäppäryyttä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Oma-aloitteisuus ja reippaus ovat toivottavia ominaisuuksia pitkäaikaisesti työssään pärjäävälle työntekijälle. Myös fyysinen työ sopii sinulle.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 1-vuorotyö

Palkkaus: Muovi- ja kemiantuoteteollisuuden TES, aloitus TVL 3.

Aloitusajankohta: Työt alkavat sovitusti elokuun alkupuolella.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa