Kokoonpanija monipuoliseen mekaniikka-asennukseen

Kokoonpanija monipuoliseen mekaniikka-asennukseen

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.4.2023

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Vantaalle Tikkurilan läheisyyteen mekaanista kokoonpanijaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen teollisuuden ja laitekaappien kokoonpanoon päivätyöhön.

Odotamme sinulta positiivista ja aktiivista asennetta, sekä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta mekaanisen kokoonpanon tuotantotehtävistä. Arvostamme perustasoista mekaanisten kuvien lukutaitoa, sekä työkalujen käyttötaitoa. Trukilla ajotaidon katsomme eduksi.

Työsuhde on aluksi 6kk määräaikaisuus, mutta vakinaistuminen on mahdollista määräaikaisuuden jälkeen. Työskentely tapahtuu päivävuorossa tiiviissä alle 10 hengen tiimissä.

Olet motivoitunut, luotettava ja vastuullinen työntekijä. Sinulla on jämäkkä ote päivittäisiin työtehtäviin ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteellisuutta, sekä halua ja kykyä opetella monipuolisia työvaiheita. Sujuva suomen kielen taito on edellytys tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta.

Tarjoamme sinulle:

  • erinomaisen pitkäkestoisen päivätyön
  • kokeneen työyhteisön tuen ja hyvän työilmapiirin
  • tilaisuuden kehittää itseäsi monipuolisen kokoonpanon saralla

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävään pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa