Kokoonpanija

Kokoonpanija

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Oletko näppärä käsistäsi ja kiinnostunut oppimaan uutta. Etsimme ahkeraa ja motivoitunutta kokoonpanijaa asiakasyrityksellemme Chiller Oy:lle päivävuoroon Tuusulaan.

Chiller Oy on jäähdytyslaitteita ja prosessilämpöpumppuja valmistava yritys Tuusulassa ja he hakevat vahvistusta kokoonpanotiimiinsä. Työsuhde on alkuun muutaman kuukauden määräaikainen työsuhde. Töitä tehdään päivävuorossa (37,5 h/vko) Hyrylän teollisuusalueella sijaitsevassa tuotantotilassa.

Työnkuvaasi kuuluu ilmastointilaitteiden kokoonpano, joka vaatii etenkin tarkkuutta ja huolellisuutta. Tehtävät ovat osien valmistamista, kokoonpanoa, testausta ja pakkausta. Aikaisempi kokemus teollisuuden kokoonpanotöistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä tehtävään valitsemiseksi tulemiselle. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työskentely on pääosin seisomatyötä ja työpäivä sisältää paikoitellen raskaitakin nostoja. Kokoonpanotehtäviin koulutetaan, joten tärkeintä on aito halu ja kyky oppia uutta sekä noudattaa annettuja ohjeita ja työskennellä työkalujen kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi kokoonpanotöistä tai hankkimaan kokemusta sinulle aivan uudelta alalta. Tarjoamme myös kokoaikaisen päivätyön, luotettavan palkanmaksun sekä mahdollisuuden työllistyä myös määräaikaisen työsuhteen päätteeksi vastaaviin tehtäviin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Chiller Oy
Chiller Oy

Chiller Oy on nopeasti kasvava jäähdytysalan yritys, jonka liiketoiminnassa innovatiiviset palveluratkaisut kasvattavat merkitystään jatkuvasti. Chiller Oy kehittää ja valmistaa jäähdytyslaitteita ja prosessilämpöpumppuja kansainvälisille markkinoille, tehtaan ja pääkonttorin sijaitessa Tuusulassa. Yrityksemme liikevaihto on n.25milj.€ ja työllistämme n.80 henkilöä Tuusulan toimipisteessämme. Henkilöstömme kostuu itsenäisesti toimivista huippuosaajista ja kumppaniverkostomme on hyvin kansainvälinen.

Tutustu yritykseen