Kokoonpanijaksi Danfossille määräaikaiseen työsuhteeseen

Kokoonpanijaksi Danfossille määräaikaiseen työsuhteeseen

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2023

Kiinnostaisiko sinua työskennellä yrityksessä, jossa energian säästämiseen suhtaudutaan intohimoisesti? Etsimme nyt Danfossin tuotannon tiimiin Vaasaan motivoituneita ja oppimishaluisia työntekijöitä taajuusmuuttajien kokoonpanotehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikainen sopimus soveltuu jos esimerkiksi olet pitämässä opinnoistasi välivuotta.

Työssä rakennetaan huippulaatuisia taajuusmuuttajia modernissa ja siistissä työympäristössä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Työ on pääasiassa kokoonpanotyötä, mutta voi sisältää myös esimerkiksi materiaalihallinnan tehtäviä sekä muita tuotannon työtehtäviä. Työ tarjoaa tekijälleen vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä huipputekniikan parissa sekä innostavan ja osaavan työtiimin.

Tehtävään valituille henkilöille järjestetään kattava perehdytys työhön. Työskentelet kokeneiden työkavereiden rinnalla, joten aiempi teollisuuden työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki hakijan eduksi. Et myöskään tarvitse alan koulutusta vaan hyvä asenne ja halu oppia riittää mainiosti.

Osaamisesi karttuessa ja kehittyessä tarjoamme sinulle halutessasi mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi esihenkilötehtäviin tiiminvetäjäksi.

Edellytämme valmiutta vuorotyöskentelyyn. Työtä tehdään pääasiassa kaksivuorotyönä ja vuorot ajoittuvat kello 06-22 välille. Myös 3-vuorotyöhön on mahdollisuus. Työajoissa on mahdollistaa käyttää liukumia.

Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa määräajaksi vuoden loppuun asti. Töitä on tarjolla vähintään 22,5 tuntia viikossa ja sopimukset ovat 22,5–37,5 h /viikko. Myöhemmin on mahdollista työllistyä suoraan Danfossin omaksi työntekijäksi.

Tehtävään valituille henkilöille teetätämme työterveystarkastuksen, joka sisältää huumeseulan. Tarkastuksen läpäisy on edellytys työsuhteen syntymiselle.

Tutustu kokoonpanijan työhön ja Danfossin tuotantoon: https://youtu.be/YLUBKG2I4v4

Tahdotko tietää lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Sami Rinta-Valkama numerosta +358 50 597 4102, arkisin klo. 8–16.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Vacon Oy
Vacon Oy

Danfoss kehittää tekniikoita, joilla voidaan tulevaisuudessa tehdä enemmän vähemmällä. Danfoss vastaa jatkuvasti kasvussa oleviin tarpeisiin infrastruktuurin, ruokahuollon, energiatehokkuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen osalta. Danfossin tuotteita ja palveluita käytetään mm. jäähdytyksessä, ilmastoinnissa, lämmityksessä, moottoreiden ohjauksessa ja liikkuvissa laitteistoissa. Danfoss on aktiivinen toimija myös uusiutuvan energian sekä kaupunkien ja kaupunkiyhteisöjen kaukolämpöinfrastruktuurin alalla.

Tutustu yritykseen