Kokoonpanijaksi Hämeenlinnaan

Kokoonpanijaksi Hämeenlinnaan

Sijainti
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Haemme yhteistyökumppanillemme tuotannon työntekijöitä monipuolisiin kokoonpano- ja asennustehtäviin Hämeenlinnaan

Kokoonpanotyössä pääset työskentelemään monipuolisissa liikkuvan kaluston asennus- ja kokoonpanon valmistustehtävissä. Tehtävänkuvasi sekä vastuusi on mahdollista määritellä kokemuksen mukaan, joten haethan paikkaa rohkeasti, vaikka et omaisi aiempaa työkokemusta alalta. Kokemuksesi voikin olla esim. harrastuksien kautta tulevaa työkalujen käyttötaitoa.

Työtehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan mekaanista, hydraulista tai sähköasennustyötä. Kasattavia laitevariaatioita on useita, joten ajan kanssa pääset kehittymään tehtävissäsi monipuoliseksi teollisuustyön ammattilaiseksi.

Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa kokaikaisesti 40h/vko. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan alkuun Barona Teollisuuden kanssa, mutta hyvin työssään pärjäävällä on aito mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla tai sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijoilta teknisen alan peruskoulutusta (esim. autoasentaja-, elektroniikka-, sähkö- tai koneasentaja). Myös aiempi kokemus teollisista valmistustehtävistä tai muut tekniset taidot esimerkiksi harrastuneisuuden parista antavat hyvät lähtökohdat työssä suoriutumiseen.

Tehtävä edellyttää suomen kielen osaamista, sekä hyvää fyysistä peruskuntoa työn luonteesta johtuen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita rohkeasti hakemus, sillä teemme valintoja jo hakuaikana. Käymme kaikki hakemukset läpi saapumisjärjestyksessä ja aloitamme haastattelut tehtävään jo ennen hakuajan päätymistä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö