Kokoonpanijaksi jatkuvaan iltavuoroon ABB Drivesille

Kokoonpanijaksi jatkuvaan iltavuoroon ABB Drivesille

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.7.2024

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanijaa jatkuvaan iltavuoroon.

Työnäsi on taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanotyöt. Työskentelet osana tiimiä ja valmistus on jaettu eri työvaiheisiin, jossa jokaisella työntekijällä on selkeästi määritelty roolinsa. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä jatkuvassa iltavuorossa 40 h / viikko ja vuorot ovat arkisin klo 15–23.

Työtehtävissä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • työkalujen käyttötaitoja työn tai harrastuneisuuden kautta
  • tiimityöskentelytaitoja
  • aitoa kiinnostusta kokoonpanotehtäviä kohtaan

Tehtäviin koulutetaan, joten aiempaa kokemusta kokoonpanotöistä ei edellytetä. Eduksi katsomme ammatillisen koulutuksen soveltuvilta aloilta (esim. ICT-, elektroniikka-, kone- tai sähköasentaja). Työtehtävät soveltuvat siis myös työuransa alussa oleville kokoonpanotöistä kiinnostuneille asentajille.

Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat oppia uusia asioita ja laadukkaasti tehty työ motivoi sinua. Kommunikoit hyvin suomeksi, sillä koulutus tapahtuu suomeksi. Työsuhde on alustavasti elokuun loppuun kestävä määräaikaisuus, mutta työssä pärjäävällä on erinomainen mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Pääset työskentelemään hyvässä työporukassa ja saat osaavien kollegojen täyden tuen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita rohkeasti hakemus, sillä teemme valintoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Laura Mänkärlä, tavoitat minut sähköpostitse laura.mankarla@barona.fi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Tehtävään valituille henkilöille teetetään huumausainetesti ja työsuhteen voimassaolo edellyttää läpäistyä testiä.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä
ABB Oy Drives
ABB Oy Drives

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.