Kokoonpanijoita Tikli Group Oy:lle

Kokoonpanijoita Tikli Group Oy:lle

Sijainti
Vimpeli
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.1.2022

Haemme asiakkaallemme Tikli Group Oy:lle henkilöitä Kokoonpano tehtäviin, ikkunoiden, tikkaiden ja vatupassien valmistukseen. Työt soveltuvat kaikille. Työsuhteet ovat muutamasta kuukaudesta pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tavoitteena vakituinen työsuhde Tiklille. Hae suomalaisen alumiiniosaamisen huipulle Tikli Group Oy:lle

Tehtäväsi

Kokoonpanijana pääset saumattomaksi osaksi monipuolisen vatupassien, ikkuna- ja tikasvalikoimamme valmistusketjua. Työssäsi saat nähdä päivittäin kädenjälkesi, ja panoksesi lopputuotteemme kannalta on tärkeä: laadukkaalla työlläsi varmistat, että tuotteemme täyttävät asiakkaidemme korkeat laatuodotukset ja alamme turvallisuusstandardit.

Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista asennettasi sekä aktiivista työskentelyotettasi, joiden avulla menestyt tehtävässä varmasti. Työsuhde solmitaan alkuun Barona Teollisuus Oy:n kanssa, mutta hyvillä näytöillä sinun on mahdollista siirtyä myöhemmin työskentelemään Tikli Group Oy:n kirjoille. Ja se on yhteinen tavoitteemme.

Töitä saat tehdä nykyaikaisessa tuotantoympäristössä, jossa turvallisuutesi on ykkösasia. Työskentelet pääasiallisesti kaksivuorotyössä.

Toivomme, että:

 • Sinulla on kokemusta suurten tai pienempien tuotteiden kokoonpanosta.
 • Perustyökalut pysyvät sinulla hyvin kädessä.
 • Teet töitä positiivisella asenteella ja aktiivisella otteella.
 • Olet vastuuntuntoinen tekijä ja toimit tottuneesti osana tiimiä.
 • Sinulla on sujuva suomen kielen taito.
 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Teknisen koulutustaustan luemme eduksesi, mutta se ei ole välttämätön. Tehtävään saat meiltä kunnon perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle:

 • Vaihtelevia, itsenäisiä sekä mielenkiintoisia työtehtäviä suomalaisen tikas- ja telinealan huipputuotteiden parissa.
 • Mukavat työkaverit ja rennon työskentelyilmapiirin, jossa saa nauraa ja oppia uutta. Meillä näkemystäsi ja osaamistasi arvostetaan.
 • Laadukkaan perehdytyksen työhön sekä tukea asiantuntevalta tiimiltä.
 • Osaamistasi vastaavan työnkuvan, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi edelleen.
 • Monipuoliset työsuhde-edut.
 • Kaikki tarvitsemasi työkalut ja -välineet sekä hyvät työskentelytilat.
 • Reilun ja turvallisen työympäristön sekä ilmapiirin. Työtyytyväisyytemme on 4.25/5!

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja saat Baronalta Risto Ojanperältä (050 4412139) tai Roope Takalalta (050 5735165) tai sähköpostitse osoitteesta etunimi.sukunimi@barona.fi.

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Tikli Group Oy
Tikli Group Oy

Tikli Group Oy on Vimpelissä Etelä-Pohjanmaalla toimiva perinteikäs alumiinituotteisiin ja alumiinin jatkojalostukseen keskittyvä yritys. Yrityksemme juuret juontavat 60-luvun alkuun. Nykymuotoisen Tiklin tarina sai alkunsa vuonna 1988, kun Vimpelin yhdystiellä aloitettiin Tikli-kattoturvatuotteiden teollinen valmistus. Vuosien varrella Tikli Group Oy:n liiketoiminta on laajentunut ja tuotevalikoima monipuolistunut. Vuonna 2020 Tikli teki historiansa suurimman yrityskaupan ja hankki omistukseensa Sastamalassa toimivan alumiinin jatkojalostukseen erikoistuneen Honpumet Oy:n koko osakekannan. Yhdessä olemme nykyään todellisia alumiinin moniosaajia! Kasvava konsernimme työllistää nykyisellään (2021) reilut 90 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 15 Milj. Eur. Kotimaiset huipputuotteet Tiklin alumiinitikkaat ja -telineet, alumiini-ikkunat ja -ovet sekä laadukkaat Mitax-vatupassit ovat saavuttaneet uskollisen käyttäjäkuntansa. Oma tuotekehitys on ollut meille aina yksi toiminnan peruspilareista. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, joista esimerkkinä TikliPiha-tuotteet sekä vuonna 2019 julkaistut äänieristetyt ja liikuteltavat Silencio-työtilat teollisuus- ja toimistokäyttöön. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu sertifikaatti. Alumiinin jatkojalostus Alumiinintyöstö kuuluu Tikli Group -konserrnin ydinosaamisalueisiin. Käytössämme on useita huipputehokkaita CNC-koneistuskeskuksia, joilla valmistetut tuotteet ovat laadultaan ja mittatarkkuudelta huippuluokkaa! Lue lisää alumiinin jatkojalostuksesta.

Tutustu yritykseen