Kokoonpanotyöntekijöitä Halton Marine Oy:lle Lahteen

Kokoonpanotyöntekijöitä Halton Marine Oy:lle Lahteen

Sijainti
Lahti, Hollola, Orimattila, Heinola, Asikkala
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
1.12.2022

Oletko kiinnostunut työskentelemään rennossa ja joustavassa työyhteisössä aktiivisella otteella. Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin kokopäiväiseen työsuhteeseen Halton Marine Oy:lle Lahteen.

Halton on perheomisteinen, globaali teknologiajohtaja vaativien tilojen sisäilmaratkaisuissa. Halton Marine on osa kansainvälistä Halton-konsernia, joka on keskittynyt vaativien tilojen sisäilmaratkaisuihin, joita on maalla sekä merellä.

Etsimme nyt Lahden Jokimaalla sijaitsevaan tehtaaseen kokoonpanotyöntekijöitä, jotka ovat valmiita tekemään töitä reippaalla ja ahkeralla otteella sekä huolellisella ja tarkalla asenteella. Työtehtäviisi kuuluu mm. palo- ja sulkupeltien sekä keittiöilmanvaihtotuotteiden kokoonpanoa.

TYÖTEHTÄVÄÄN PARAS YHDISTELMÄ KOKEMUSTA, TAITOJA JA TAUSTAA OVAT

• työkokemus tuotantotyötehtävistä

• kyky työskennellä osana tiimiä sekä yksin

• kädet rohkeasti saveen -asenne

• halu työskennellä nopeatempoisessa ja vaihtelevassa tuotantotyössä

• jonkin verran teknistä osaamista

• kyky ottaa vastuuta omasta tekemisestä

Työtä tehdään pääasiallisesti 2-vuorossa. Työ on ajoittain raskasta, joten edellytämme valmiutta fyysiseen työhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä viihtyisään työympäristöön, jossa pääset kehittämään itseäsi vaihtelevissa työtehtävissä. Halton Marine Oy tarjoaa työntekijän hyvinvointia tukevia henkilöstöetuja, kuten kattavat työterveyspalvelut ja liikuntaetuja, sekä tietysti huipputyöporukan.

Rekrytointia hoitaa Barona ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2023 saakka ja aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy pikaisesti jättämässä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja työntekijät vahvistetaan heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tai työsuhteesta voit tiedustella Baronalta rekrytoinnista vastaavalta Akseli Ala-Sankola, puh. 050 433 2896 (arkisin 9-15) tai akseli.ala-sankola@barona.fi

Halton panostaa voimakkaasti kestävään kehitykseen ja Lahden yksikkö on ollut energiakulutuksen osalta hiilineutraali vuoden 2020 lopusta lähtien.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa