Koneenasentajia oppisopimuskoulutukseen Sandvikille Turkuun

Koneenasentajia oppisopimuskoulutukseen Sandvikille Turkuun

Sijainti
Turku, Raisio, Kaarina
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.8.2022

Oletko kiinnostunut koneenasennuksesta? Haluatko saada alan ammatillisen tutkinnon kätevästi samalla koneenasentajan töitä tehden? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Etsimme niin työuransa alussa olevia tulevaisuuden tekijöitä kuin kokeneempiakin konkareita koneenasentajiksi Sandvikin Turun-tehtaalle palkalliseen oppisopimuskoulutukseen. Koneenasentajana työtehtäviisi kuuluu lastaus- ja kuljetuslaitteiden asentaminen osa- ja loppukokoonpanoissa.

Katso video ja tutustu, millaista on työskennellä Sandvikilla: https://www.youtube.com/watch?v=RLp9m7LBFEk

Oppisopimuskoulutus työtä tehden – mitä se tarkoittaa?

Oppisopimuskoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja hankkia virallinen alan tutkinto samalla töitä tehden. Oppisopimuskoulutuksen ajaksi solmit työsuhteen Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja suoritat oppisopimuksen Sandvikin Turun-tehtaalla.

Sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, riippuen omasta taustastasi. Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä hyödyt työmarkkinoilla. Tavoitteena on, että koulutuksen päätyttyä työllistyt koneenasentajaksi.

Opiskelut suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi muutaman kerran kuussa opiskelet myös lähiopetuksessa. Oppisopimuskoulutuksen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. Koulutuksen laajuus ja kesto riippuvat aikaisemmasta kokemuksestasi.

Hakijalta toivomme:

  • huolellista ja oma-aloitteista työskentelytyyliä
  • tiimityöskentelytaitoja
  • työ- tai vapaa-ajan kokemusta erilaisista kokoonpano- ja asennustöistä
  • eduksi katsomme soveltuvan ammatillisen peruskoulutuksen
  • valmiutta 2-vuorotyöhön

Mitä Sandvikin työntekijät kertovat työstä?

  • Työtehtävät ovat monipuolisia ja niissä on paljon vaihtelua. Kahta samanlaista työpäivää ei tule vastaan!
  • Meillä on loistava työilmapiiri ja työkaverit tekevät jokaisesta työpäivästä hauskan.
  • Joka päivä oppii jotain uutta. Työkavereilta voi kysyä apua mihin tahansa ongelmaan ja heidän neuvoihinsa voi aina luottaa. Tällaisessa työympäristössä on helppo pärjätä!

Lisätietoja/yhteydenotot

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anu Marttila, puh. 050 435 8625 tai Ida-Maria Yli-Nissilä, puh. 050 400 3817

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sandvik Mining and Construction Oy
Sandvik Mining and Construction Oy

Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.