Koneenkäyttäjä muovi- ja paperiteollisuuteen

Koneenkäyttäjä muovi- ja paperiteollisuuteen

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.7.2022

Oletko hyvän asenteen omaava henkilö, jolta löytyy kokemusta tuotantokoneiden kanssa työskentelystä? Haemme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoitunutta ja tarkkaa koneenkäyttäjää.

Työ on tiimityötä, jota tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa 3-vuorossa. Työt alkavat elokuun aikana tai myöhemmin sopimuksen mukaan jatkuvat vakituisena työsuhteena.

Haemme koneenkäyttäjiä muovi- ja paperituotteita valmistavalle asiakkaallemme Vantaalle. Tehtävässä pääset käyttämään erilaisia tuotantokoneita, kuten laminointi-, leikkaus-, liimaus- ja sidontakoneita. Aikaisempi käyttökokemus teollisuudessa käytettävistä koneista ja hyvät tietotekniset taidot katsotaan isoksi eduksi, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus. Osana työtä tarkkaillaan tuotteiden laatua, joka edellyttää virheetöntä värinäköä.

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä